ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένει στον Α.Ο.Π.Φ. ο Καλιανιώτης

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την… κολώνα μας, τον Γιώργο Καλιανιώτη (21χρ,, 2.00μ.). Ο νεαρός σέντερ την περσινή σεζόν έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί κάτω από τα καλάθια παίρνοντας αρκετά λεπτά συμμετοχής κι έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Α.Ο.Π.Φ.
 
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιώργος Καλιανιώτης δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Παλαιό Φάληρο, έναν σύλλογο που πλέον νιώθω σαν οικογένεια μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Τερζή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ο Α.Ο.Π.Φ. είναι ένας εξαιρετικά οργανωμένος σύλλογος που αξίζει να βρίσκεται ψηλά κι ελπίζω κι εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα ληθαράκι για να πάει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος φέτος θα έρθει στο “Σοφία Μπεφόν” για να στηρίξει την ομάδα της πόλης του και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ευχαριστήσουμε με το μπάσκετ που θα παίξουμε».
 
Ο Γιώργος Καλιανιώτης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 2002 και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Χολαργού και στην Ολυμπιάδα Παπάγου. Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη και έτσι δεν άργησε να βρεθεί στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε σε Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Η τελευταία του χρονιά ως έφηβο τον βρήκε στο Περιστέρι με το οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020. Οι εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Μεγαρίδα.Το 2021 εντάχθηκε στην «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ., στην οποία θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
 
Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, o Γιώργος Καλιανιώτης αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής 3on3 αντρών.