ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει στον Α.Ο.Π.Φ. ο Άγγελος Σκόρδος

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου ο Άγγελος Σκόρδος (21χρ., 1.90μ.), καθώς ο Α.Ο.Π.Φ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό γκαρντ. Ο coach Τερζής εκτίμησε την αγωνιστική πρόοδο που έχει τα τελευταία δύο χρόνια ο νεαρός γκαρντ και βλέπει στο πρόσωπο του έναν αθλητή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης που για ακόμα μία σεζόν μπορεί να διατελέσει μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Π.Φ. ο Άγγελος Σκόρδος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για 3η σεζόν στο Παλαιό Φάληρο, καθώς με έπεισε τα πλάνο και οι στόχοι του coach και της διοίκησης. Από μεριάς μου θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου, όπως κάνω πάντα και με δουλειά μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάρει αυτό που της αναλογεί. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία»!
 
Who is who
Ο Άγγελος Σκόρδος γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 2002 και έχει ύψος 1.90μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στην πορεία μεταγράφηκε στην ομάδα του Περιστερίου. Με τον σύλλογο των Δυτικών προαστείων, κατάφερε να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020. Μάλιστα, σε εκείνη την ομάδα ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Καλιανιώτη, με τον οποίο θα συνυπάρξουν για τρίτη χρονιά φέτος στον Α.Ο.Π.Φ. Η σεζόν 2020-21 βρήκε τον νεαρό γκαρντ στην Α2 αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Σκόρδου, ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 όταν και εκπροσωπούσε τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.