ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο.Π.Φ. για τη νέα σεζόν

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει βάλει… μπρος τις μηχανές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στον πάγκο της ομάδας μας, θα παραμείνει ο coach Θοδωρής Τερζής, ενώ θα πλαισιωθεί από πλήθος επαγγελματιών που θα αναλάβουν να στηρίξουν τους αθλητές μας στο έπακρο.
 
Πιο συγκεκριμένα, χρέη άμεσου βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο coach Δημήτρης Τσίκινας, ο οποίος έχοντας μακρά πορεία σε πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών έρχεται να αποτελέσει το… δεξί χέρι του coach Τερζή. Πιο συγκεκριμένα στην καριέρα του ο Τσίκινας έχει βρεθεί 5 σεζόν (2013-2018) στον Ηλυσιακό όντας στο προπονητικό τιμ της αντρικής ομάδας και καθοδηγώντας ως πρώτος τα τμήματα U18 και ακαδημιών. Στη συνέχεια από το 2018 μέχρι το 2022 βρέθηκε στη Δάφνη μεταξύ άλλων συνεργαζόμενος και με τον προπονητή Δημήτρη Λιόγα. Στην ομάδα της Δάφνης διετέλεσε head coach στα τμήματα των γυναικών, U18, U16 και U16 γυναικών. Τη σεζόν 2020-2021 βρέθηκε στην Elite League με το Παγκράτι όντας και πάλι στο πλευρό του Δημήτρη Λιόγα.
 
Το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο.Π.Φ., θα στελεχώσουν, επίσης, ο έμπειρος γυμναστής Γιώργος Μπάλας, ο οποίος είναι απόφοιτος ΣΕΦΑΑ, συνιδιοκτήτης και προπονητής ενδυνάμωσης στο ΡΤ ΒΟΧ και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ΓΣ Κρόνο, Πρωτέα Βούλας, Πανελευσινιακό, Παπάγου και Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Την υγεία των αθλητών μας θα αναλάβει ο διακεκριμένος γιατρός Γιώργος Καραχάλιος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ομάδες υψηλού επιπέδου που πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες.