ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες του Α.Ο.Π.Φ. και άνοδος στην Α’ κατηγορία! ΒΙΝΤΕΟ

Η ομάδα μπάσκετ των κορασίδων του ΑΟΠΦ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και την άνοδό της στην Α Κατηγορία.
 
Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, η ομάδα γνώρισε την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου, στην παράταση, με 41-45 (κ.α 35-35), σε ένα δυνατό παιχνίδι.
 
Το αποτέλεσμα δεν επηρέασε βαθμολογικά την ομάδα, αφού παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία και αμέσως μετά τη λήξη, τα κορίτσια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μαζί με τους προπονητές, τους γονείς και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Μπεφόν.
 
Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τον ΑΟΠΦ καθώς αναδεικνύεται η αφοσιωμένη και σοβαρή δουλειά των τελευταίων χρόνων. Τα κορίτσια της κόουτς Κοπάτσκοβα, αποτελούν την πρώτη, νέα “φουρνιά” των αθλητριών, που συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών, μετά την επαναλειτουργία του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αθλήτριες είναι μικρότερες ηλικίας (παγκορασίδες, μίνι) αλλά με συνεχή προσπάθεια και υπομονή, άντεξαν στην πίεση και τελικά κατάφεραν να ανταποκριθούν σε μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή.
 
Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, προπονητές και αθλήτριες, για την αξιοπρεπή και πετυχημένη πορεία τους.
Μετά τη λήξη του αγώνα, οι εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΝΑ, απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή στα κορίτσια.
 
Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες του ΑΟΠΦ και άνοδος!!!!
 
 
ΑΟΠΦ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 41:45
(5:7,13:15,21:27,35:35, π.41:45)
ΑΟΠΦ
( Κοπάτσκοβα)
ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ 2, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 9, ΣΤΕΡΓΙΟΥ , ΣΦΥΡΟΕΡΑ , ΦΡΑΓΚΟΥ 4, ΜΠΑΝΤΕΛΑ, ΣΑΡΡΗ 2, ΤΑΡΑΝΗ 11, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΑΝΟΙΞΗ Κ. ,ΓΑΒΡΙΗΛ 11, ΑΝΟΙΞΗ Δ., ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΦΑΡΟΣ
( Δοντάς)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 9(1), ΚΟΠΕΛΑΚΗ 13, ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ 19, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ , ΠΕΤΑΚΑΚΗ 2, ΜΠΑΙΚΑ Α.2, ΙΜΠΡΑΧΙΜΙ