ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι γυναίκες του Α.Ο.Π.Φ. έφεραν μεγάλο διπλό στον Προφήτη Ηλία – Βίντεο

Έκαναν το break και το 1-2 στις νίκες οι γυναίκες μέσα στα Καμίνια. Κέρδισαν με 62-64 τον Προφήτη Ηλία με ηρωική εμφάνιση.

Ο ΑΟΠΦ, πήρε μεγάλη και πανάξια νίκη στο 3ο παιχνίδι της σειράς των play offs αφού κατάφερε απίστευτη ανατροπή στο σκορ. Στο 1ο ημίχρονο βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ έως και 11 πόντους, αφού αμυνα και επίθεση, παρουσίαζαν κενά και ελλείψεις. Η ομάδα δεχόταν εύκολα καλάθια από τους αντιπάλους της, με την άμυνα να παρουσιάζει κενά και αδυναμίες στα επιθετικά ριμπάουντ και στο παιχνίδι του αντιπάλου κοντά στο καλάθι. Στη επίθεση επίσης οι κακές επιλογές, η αστοχία ακόμη κσι σε εύκολα καλάθια, έδωσαν το προβάδισμα στον αντίπαλο που προγήθηκε μέχρι και 11 πόντους στο σκορ. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 36-29, υπέρ του γηπεδούχου. Στο 2ο ημίχρονο, ο ΑΟΠΦ, βγήκε στο γήπεδο μεταμορφωμένος.

Συμπαγής άμυνα, αμυντικά ριμπάουντ, αιφιδιασμοί, απίθανες συνεργασίες στην επίθεση, που γκρέμισαν τη ζώνη του αντιπάλου, αλλά κυρίως το πάθος και η ψυχή των αθλητριών, βρήκαν τον ΑΟΠΦ έως και στο +11 με επιμέρους σορ 3ου δεκαλέπτου στο 3-20 !!! Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΑΟΠΦ, διατήρησε σταθερά το προβάδισμα και τη διαφορά έως 4 λεπτά πριν τη λήξη. Εκεί καποιες κακές επιλογές στην επίθεση, έδωσαν ευκολά αμυντικά ριμπάουντ και αιφνιδιασμούς για τον αντίπαλο, που έκανε την τελευταία πτοσπάθειά του να αντεπιτεθεί… Ομως η ομάδα μας άντεξε…

Κέρδισαν το παιχνίδι και απέδειξαν σε ένα κατάμεδτο γήπεδο, την αξία τους, την ποιότητά τους και βέβαια το πάθος και τη θέλησή τους να φύγουν με το ροζ φύλλο. Μετά τη νεγάλη πραγματικά νίκη-ανατροπή, στην ομάδα επικρατεί, όπως πάντα, ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον αντίπαλό της, την Κυριακή 30.4 στις 17.00, γνωρίζοντας ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία του, να παλέψει για να πετύχει το 2-2 στη σειρά των αγώνων.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΟΠΦ: 62-64 (ημιχ 36-29)
Δεκάλεπτα: 18-11, 36-29, 39-49, 62-64

Διαιτητές: Τζίμης, Αντωνέλου, Αυγουστόγλου

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Σκληρός, Γαζής)

Δροσοτάκη, Κίτσιου 15, Λουκάτου 21, Στεφάνου Κ. 5(1), Κρίτσαλου 5, Στεφάνου Α.Μ 13(1), Καβαλέγκα, Κοσκινά Α. 3(1)

ΑΟΠΦ (Ζέρβα, Γούναρης)

Σταθάκη 6, Παντελή 29(1), Κούκη 3, Κοτσιάφτη 5, Πιτσάκη 13 (1), Σανταμούρη 2, Νασιάκου, Μπρέλλου 6

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΟΠΦ