ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Απονομές και διακρίσεις για τον Α.Ο.Π.Φ. στο 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece – ΦΩΤΟ

Μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα, παρά τις αντιξοότητες λόγω καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι απονομές για το φετινό 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece, στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, “Αντ. Δημητρόπουλος”.

Το Habawaba, κομμάτι του οποίου είναι το Habawaba Greece κατάφερε να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και πολλές εμπειρίες στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και σε όσους παραβρέθηκαν αυτό το τετραήμερο στο κολυμβητήριο.

Μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής και της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης παρέλασαν και οι μικροί πολίστες δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Το αποτέλεσμα ομολογουμένως έχει μικρή σημασία στις ηλικίες αυτές και εκείνο που παίζει πρωταρχικό ρόλο είναι η προπόνηση, κοινωνικοποίηση και φυσικά η ψυχαγωγία των λιλιπούτειων μελλοντικών πρωταθλητών, οι οποίοι αποτελούν και το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα μας U11 Blue κατέλαβε την τρίτη θέση στη Silver League.
Η ομάδα μας U11 Yellow κατέλαβε την 7η θέση στη Bronze League.
Η ομάδα μας U9 Dolphins κατέλαβε τη 2η θέση στη Gold League.

Μια ξεχωριστή βράβευση για τον Όμιλό μας ήταν και η βράβευση του αθλητή μας Παύλου Φιλιππάκη ως Golden Baby, ο μικρότερος αθλητής που συμμετείχε στο HaBaWaBa Greece 2018 (γεν. 2011), τον οποίο βράβευσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.
YOU ARE THE FUTURE…..ANYWAY

[PVGM id=8375]

*Για την ανωτέρω δημοσίευση χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα και φωτογραφία από WatrerPoloNews

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aopf Waterpoloteam