ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Υδατοσφαίριση: Παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία το Παλαιό Φάληρο

Στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης Ανδρών θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν το Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου επιβλήθηκε στον αγώνα ζωής η θανάτου, δηλαδή τον τρίτο στην σειρά των play-out, τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) το βράδυ, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, με 6-4 επί του Ηλυσιακού και πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Α1. Αντίθετα ο Ηλυσιακός υποβιβάζεται στην Α2 Ανδρών, μετά από έναν χρόνο στη μεγάλη κατηγορία.

Ήταν ένα ματς νευρικό, χωρίς ποιότητα, λόγω του άγχους που επικρατούσε στις δύοπλευρές και τις με σκληρές άμυνες (και στον παίκτη λιγότερο) και τους δυο τερματοφύλακες (Γαλανίδης, Ασβέστης) να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως, ήταν ο τερματοφύλακάς του ΑΟΠΦ Κώστας Γαλανίδης, που έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις και κυρίως στο διάστημα που η ομάδα του κατάφερε να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ για πρώτη φορά (6-4, στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου) και μετά.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 1-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς 2, Μαυράκης 1, Καλκαβούρας, Κούκουνας, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος 1, Κρανιάς,  Μπομπός 1, Τσιφτσής, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Τουμπούρος, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής