ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το Ρέστειο Κολυμβητήριο

Η “ελαφρά ταξιαρχία” νίκησε με 15-7 το Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο Κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου και είναι, πλέον, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου (εκκρεμεί, φυσικά το ματς ΝΟΒ- ΑΝΟΓ).

Για τους Φαληριώτες είναι η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Απολλωνιστές (που δεν είχαν στον πάγκο τους τον προπονητή τους Νίκο Δεληγιάννης, λόγω τιμωρίας) πήραν προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βδρίσκοντας επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-15

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 4-5, 0-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Βάσσος, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 3, Τοτ 1, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς, Μαυράκης 1, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής 1, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 3, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

==========

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

==========