ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Νίκη για το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας επί του Άρη με 6-10

Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (συγκεκριμένα από τις 13/11/2021) το Παλαιό Φάληρο. Και τότε είχε επιβληθεί επί του Άρη στο Ρέστειο κολυμβητήριο. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε αυτής του Μανώλη Γούναρη με 10-6 μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για τη 13η αγωνιστιοκή του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης της Α1 Ανδρών.

Ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Φαληριώτες, που έφτασαν τους 9 β., ενώ ο Άρης δεν έχει πάρει αμκόμα ούτε πόντο.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, οι Φαληριώτες πήραν αυτό που ήθελαν κυριαρχώντας σε όλο το διάστημα του αγώνα.

*ΚΟΕ
 
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 6-10
ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 3, Πασματζής, Αλιαπούλιος, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ 2, Γάτος, Κουνέλας, Θεοχάρης.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης 3, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές 1.
________
 
 

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.