ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το Παλαιό Φάληρο

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να βρήκε σθεναρή αντίσταση από το Παλαιό Φάληρο στο πρώτο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, το Σάββατο (20/11) το απόγευμα, για την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, εντούτοις κατάφερε να φτάσει στην έκτη νίκη του σε επτά αγώνες, με 9-6.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, ανέβασε την απόδοσή της στο τρίτο οκτάλεπτο και εξασφάλισε μια διαφορά σφαλείας που έδωσε τελικά τη νέα νίκη στην «ελαφρά ταξιαρχία», που τη φέρνει προσωρινά ισόβαθμη με τον πρώτο Ολυμπιακό στη βαθμολογία (οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την Τρίτη).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-1, 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Κότσκαρ, Κίτσος, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Δραγώνας, Τουρκομένης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος, Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης, Τσαχιλίδης 1, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής