ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρεις προαγωγές στην αντρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.!

Τα τελευταία χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει αποφασίσει συνειδητά να αλλάξει σελίδα και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα τμήματα υποδομής. Η επένδυση που γίνεται σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές αποφέρει καρπούς κι αυτό δεν είναι κάτι που αντανακλάται στα εκατοντάδες παιδιά που μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο τα «μυστικά» του μπάσκετ αλλά πλέον η προσπάθεια που αποφέρει καρπούς και στην αντρική ομάδα.
 
Με την προετοιμασία να συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς ο -πάντα απαιτητικός- Αλέξης Παπαδάτος αποφάσισε να εμπιστευτεί θέση και ρόλο σε τρεις νέους αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Οι Βαγγέλης Μπόσκοβιτς, Φίλιππος Παΐζης Ραντοΐκοβιτς και Διονύσης Καλαβριάς είδαν τις προσπάθειες τους να επιβραβεύονται, καθώς πλέον θα αποτελούν μέλη της αντρικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
 

Όλοι στην «οικογένεια» του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια και τους ευχόμαστε αυτό να είναι το πρώτο βήμα μίας μεγάλης επαγγελματικής καριέρας.