ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Από το παιδικό στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.

Δελτίο Τύπου: “Από την αρχή της φετινής σεζόν ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει θέσει έναν διπλό στόχο. Ο πρώτος είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και ο δεύτερος η ανάδειξη νέων αθλητών. Η συστηματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου αποδίδει καρπούς κι αυτό πλέον είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Μετά από πέντε φιλικές αναμετρήσεις αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει εκπλήξει ευχάριστα συμπαίκτες και προπονητές είναι ο Πάρης Παπαδάτος (6/1/2006, 1.90μ.). Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στις ακαδημίες του συλλόγου, στο τουρνουά «Αχιλλέας Μέντζος», είχε αρκετά σημαντική επιρροή στο παιχνίδι του Α.Ο.Π.Φ. σκοράροντας συνολικά 11 πόντους, βγάζοντας κάποιες καλές άμυνες και βοηθώντας σημαντικά στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Ερχόμενος από το παιδικό τμήμα o 15χρονος γκαρντ, με τον ενθουσιασμό και την ωριμότητα στο παιχνίδι του, απέδειξε πως αξίζει να έχει ενεργό ρόλο στο αντρικό τμήμα κάτι που ο coach αποφάσισε να του εμπιστευτεί. Ο Α.Ο.Π.Φ. αποδεικνύει στην πράξη πως η εμπιστοσύνη στους νέους αθλητές δεν αποτελεί ένα απλό ευχολόγιο αλλά είναι μία επιλογή συνειδητή που πιστοποιεί τον τρόπο που θέλει να πορεύεται ο σύλλογος”.