ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΡΕΣΤΕΙΑ 2019: Η ιστορική γιορτή κολύμβησης του Α.Ο.Π.Φ. που έγινε θεσμός

ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο.Π.Φ

ΡΕΣΤΕΙΑ 2019

Τετάρτη, 19.6.2019

Ο σύλλογος μας είχε την ιδιαίτερη χαρά, να διοργανώσει και φέτος, τα ΡΕΣΤΕΙΑ 2019, την επί πολλά χρόνια διασυλλογική διοργάνωση αγώνων κολύμβησης του ΑΟΠΦ, προαγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 9-12 ετών, με τη συμβολή της ΚΟΕ και με την συμμετοχή 25 ομάδων και 620 κολυμβητών-τριών.

Η κολυμβητική ομάδα του Α.Ο.Π.Φ συμμετείχε συνολικά με 75 αθλητές-τριες και στέφθηκε ο Πολυνίκης σύλλογος με 16 χρυσά, 12 ασημένια, 13 χάλκινα και 65 παρουσίες στις 8αδες των αγωνισμάτων, ενώ οι περισσότεροι αθλητές κατάφεραν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους επιδόσεις  στα αγωνίσματα τους.

 Η ιστορική αυτή «γιορτή» της κολύμβησης του συλλόγου μας φιλοξενήθηκε  στο σύγχρονο αγωνιστικό κολυμβητήριο του Αλίμου, το Σ/Κ, 18-19 Μαϊου και το Δ.Σ ευχαριστεί τους συντελεστές, που εξασφάλισαν την συνεργασία αυτή με τον γειτονικό μας Δήμο.   

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διον. Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γ. Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Α. Δούμας, ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Αλίμου κ. Γ. Αντωνάκης καθώς και ο γεν. γραμματέας και ομοσπ. προπονητής της ΚΟΕ  κ. Ν. Κραουνάκης.  

Η οργανωμένη προετοιμασία και συντονισμός της διοργάνωσης από τους προπονητές της ομάδας μας και ειδικά από τον Αιμίλιο Μπατή, σε συνεργασία με τους εφόρους του κολυμβητικού τμήματος με συντονιστή τον Πέτρο Κορώνη, είχε μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα την πολύ καλή ροή του προγράμματος των αγώνων, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.

Ιδιαίτερα όμως σημαντική ήταν και η βοήθεια των εθελοντών, γονέων κολυμβητών μας, που βρίσκονταν παντού, κάνοντας ότι ήταν δυνατόν για να συνδράμουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων, μαζί με μέλη και του συλλόγου γονέων του τμήματος. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την κα Ελένη Μουμτζή/Νακά, που προσέφερε τις υπηρεσίες της, ως γιατρός των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, τις εταιρείες Pool Sport, τη VORGEE, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και τη DOLE. 

 Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να ήταν θετικό και να συμβάλλαμε στην σωστή προετοιμασία και πρόοδο των κολυμβητών όλων των συμμετεχόντων ομάδων, στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και να ενισχύσαμε τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητικών ομάδων, που συμμετείχαν στην διοργάνωση, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ραντεβού πάλι στα ΡΕΣΤΕΙΑ 2020!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Νίκος Μ. Δέτσης

Γεν. αρχηγός του τμήματος και Πρόεδρος  Δ.Σ.