ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ.

Ανακοίνωση συνεργασίας Α.Ο.Π.Φ. με τον Κώστα Ντάκουλα & Το Strength & Conditioning Center/Costas Dacoulas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΚΟΥΛΑ & Το Strength & Conditioning Center / Costas Dacoulas

23.9.2018

Ο σύλλογος μας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του Α.Ο.Π.Φ με τον καταξιωμένο γυμναστή Κώστα Ντάκουλα και το Strength & Conditioning Center / Costas Dacoulas, που θα λειτουργήσει στους αθλητικούς χώρους του νέου κλειστού γηπέδου «Σοφία μπεφόν», με την αρωγή του συλλόγου μας, στα πλαίσια της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης και της ποιοτικής αναβάθμισης των αθλητικών του υποδομών, που έχει αποφασίσει το ΝΕΟ Δ.Σ. 

Ο Κώστας Ντάκουλας είναι απόφοιτος καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕ.Φ.Α.Α Αθηνών) και θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές, στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης αθλητών. Έχει δουλέψει και δουλεύει, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, με διακεκριμένους αθλητές και με αθλητές αναπτυξιακής ηλικίας.

Η προϋπηρεσία του είναι ιδιαίτερη σημαντική και ενδεικτικά θα αναφέρουμε την συνεργασία του με την Εθνική Σλοβενίας (Μπάσκετ), την All Star Basket Games, τον Ολυμπιακό (Μπάσκετ-Water Polo), την ΑΕΚ (Μπάσκετ), τον Πανιώνιο (Μπάσκετ), τον Ηλυσιακό (Α1Μπάσκετ), τον Πρωτέα Βούλας (Α1 Μπάσκετ γυναικών), τον Μίλωνα (Α2 Μπάσκετ) κ.α, ενώ σήμερα είναι γυμναστής της ΚΑΕ Λαύριο-Aegean Cargo (Α1 Μπάσκετ).

Καλωσορίζουμε τον Κώστα και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο αθλητικό του έργο, με το σύλλογο μας αρωγό και συνοδοιπόρο της προσπάθειας του.

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ