ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Τένις: Τουρνουά ΚΑΤΣΙΚΑΣ Α.Ο.Π.Φαλήρου 2017

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 63 ΚΑΙ ΘΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

 

  • ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΜΕΙΚΤΩΝ.

 

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 8 GAMES ΜΕ TIE BREAK ΣΤΟ 7-7. ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

  • ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2 SET ΤΩΝ 4 GAMES ΜΕ TIE BREAK ΣΤΟ 4-4. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ 1-1 SET ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ENA SUPER TIE BREAK ΤΩΝ 10  ΠΟΝΤΩΝ.

 

  • ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΖΕΣΤΑΜΑ.

 

  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

 

  • ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. 20 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟ – 20 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ  ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ.

 

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 23/6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΩΝ ΑΠΟ 26/6 ΣΤΟ SITE  www.aopf.gr/tennis/  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

 

  • ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η  ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

 

Α.Ο.Π.Φ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ

 

___________________________________________________________________________

 __________________________________________________________________________                           

 

 

                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 30/6/2017 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 18:00 ΕΩΣ 22:00. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 2109821459 ΑΠΟ 16:00-21:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΖΕΡΜΑΛΙΑ ΑΝΝΑ