ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Κούπα” στο Π. Φάληρο από τους “Παμπαίδες 2003” του ΑΟΠΦ στο Μπάσκετ

 Οι “Παμπαίδες 2003” του ΑΟΠΦ στο Μπάσκετ κατάφεραν να τερματίσουν 1οι στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Αττικής και να φέρουν το πρωτάθλημα στο Π. Φάληρο. Μια ομάδα από μέταλλο και ψυχή καθώς κατάφεραν παίκτες, προπονητές και παράγοντες να τερματίσουν Πρώτοι ενώ από το 2003 είναι χωρίς κλειστό γυμναστήριο, κάνοντας προπόνηση στο ανοιχτό Ρέστειο.

Και όπως είπαν με ένα στόμα μια φωνή μετά την μεγάλη επιτυχία παίκτες, προπονητές παράγοντες: “Σηκώσαμε κούπα το πήραμε με πολύ προσπάθειά πίστη στον εαυτό μας αγάπη και πάθος για αυτό το άθλημα και αυτή την ομάδα και φέτος ήταν μια σεζόν που θυμώσαμε , νικήσαμε , χάσαμε , στεναχωρηθήκαμε και το πιο σημαντικό διασκεδάσαμε”.

Επίσης δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε όσους ήταν στο πλευρό τους: “Η κούπα είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που μας στήριξαν με όλη τους την ψυχή”.

Οι παίκτες : Βαγγέλης Μπόσκοβιτς νούμερο 18, Aggelos Lioudakis νούμερο 9, Dimitris Zografos νούμερο 16, Ηλίας Πετράκης νούμερο 4, Paulos Atmas νούμερο 5, Φίλιππος Παίζης νούμερο 14, Πάνος Πράττας νούμερο 10, Χρήστος Λιάσκος νούμερο 12, Δημήτρης Παπαδημητρακόπουλος νούμερο 7, Γιώργος Παπαδόπουλος νούμερο 15, Ανδρέας Μουρίκης νούμερο 8, Στέλιος Καρυδάς νούμερο 11 και Κωνσταντίνος Ψιλέας νούμερο 19.

Αυτοί έχουν αποχωρήσει αλλά βοήθησαν την ομάδα στην αρχή του τουρνουά: Γιώργος Αλφατζής Κωνσταντίνος Αλφατζής Αλέξανδρος Αλευράς.

Οι coaches που βοήθησαν: Τόλης Γερογιάννης, Διονύσης Γκιουλέας και ο έφορος Μιχάλης Λιουδάκης.

“Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ4“Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ3

“Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ “Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ1 “Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ2

“Παμπαίδες 2003” - ΑΟΠΦ4