ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

KID’S Athletics στο Π. Φάληρο

Το πρωί της Τετάρτης 9 Μαΐου 2012 το μικρό στάδιο στίβου του Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου στο Φλοίσβο γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου που συναγωνίστηκαν με πολλή όρεξη στα ειδικά διαμορφωμένα αγωνίσματα – παιχνίδια του προγράμματος Kid’s Athletics.

Το πρόγραμμα αυτό, που είναι σχεδιασμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες, πραγματοποιείται στην Ελλάδα από τον ΣΕΓΑΣ και, στο Π. Φάληρο, διοργανώνεται από τον Α.Ο.Π.Φ. σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου.

Οι έμπειροι προπονητές-καθηγητές Φυσ. Αγωγής του Ομίλου μας, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Χαραμή, επέβλεψαν και καθοδήγησαν τους μαθητές στις αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ενώ στο τέλος επιβραβεύτηκαν με αναμνηστικά διπλώματα.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα αυτό, που θα επαναληφθεί αρκετές φορές μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, αλλά και μετά το Σεπτέμβριο, μπορούν να λάβουν μέρος Δημοτικά Σχολεία από το Π. Φάληρο ή τις γύρω περιοχές (πληροφορίες: Γραμματεία στίβου 210-9803332 [Δε – Παρ. 18.00-20.00], υπεύθυνος προπονητής Π. Χαραμής 6972-453820).