ΝΕΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΛΟ

Γιώργος Καραγεωργόπουλος – Νέος προπονητής, νέοι στόχοι

Tην Δευτέρα 01.09.2014 ξεκινάει η ομάδα ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ του ΑΟΠ ΦAΛΗΡΟΥ τις προπονήσεις της έχοντας στο τιμόνι της νέο προπονητή!
Ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών – με απόλυτη επιτυχία – ως δάσκαλος εκμάθησης υδατοσφαίρισης σε μικρούς αθλητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας στον σύλλογο ανέλαβε πλέον και ως προπονητής της αγωνιστικής ομάδας ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω προπονητής έχει αναδείξει πολλα νέα ταλέντα ως υπεύθυνος ακαδημιών στον ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, έχει σταθεί ως “βοηθός προπονητής” μεγάλων και καταξιωμένων ονομάτων σε μεγάλες κατηγορίες όπως ο Νίκος Βενετόπουλος, Νίκος Μαμούρης κ.α., είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στη υδατοσφαίριση και ο Σύλλογος του εμπιστεύθηκε την κατηγορία, θεωρώντας βέβαιο ότι η σκληρή δουλειά των παρελθόντων ετών θα σταθεί θεμέλιος λίθος για νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά ο ίδιος δήλωσε:
“Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει, με νέες ιδέες και φιλοδοξίες. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε όλοι υγιείς και ότι θα καταφέρουμε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο μας.

Επίσης θέλω να ευχηθώ πρώτα απ´ όλα καλή δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές της ομάδα μου, στους νέους υψηλούς στόχους που πρόκειται να τεθούν.
Εάν πριν από έναν μήνα μου έλεγαν πως θα βρίσκομαι σήμερα εδώ, σίγουρα δεν θα το πίστευα. Η εμπειρία μου λέει πως για να μπορέσει μια ομάδα να πετύχει θα πρέπει πρώτα να υπάρξει σκληρή και επίπονη δουλειά απο πλευράς όλων των αθλητών και αρμονική συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της ομάδας, εννοώντας τη διοίκηση, τους εφόρους, τους προπονητές και τους γονείς.

Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί, και εγώ προσωπικά πολύ σκληρά, δίνοντας και την ψυχή μου ακομα – αν χρειαστεί – προκειμένου να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα αυτή με την ιδιότητα του προπονητή. Θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος αν στο τέλος της σεζόν δω χαμογελαστά πρόσωπα από την προσπάθεια και την πορεία που θα έχουμε κάνει.
Το μεγαλύτερό κίνητρό μου είναι κάποια άτομα της διοίκησης, τα οποία γνωρίζοντας την παρθενική μου αγωνιστική παρουσία, καθώς και το μεγάλο ρίσκο, με εμπιστεύθηκαν. Αυτό με γεμίζει ικανοποίηση άλλα συνάμα και μεγάλη ευθύνη. Είναι κάτι που – όποια και αν είναι η πορεία μας – θα μου μείνει αξέχαστο.”
Ο έφορος της ομάδας ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ, κ. Άγγελος Μοσχοβέλης δήλωσε επίσης:

“Θέλουμε να στηρίξουμε τους “νεαρούς” αθλητές που θα έχουμε κοντά μας και να μην τους “καταδικάζουμε” όταν και εάν γίνονται λάθη.
Όπως έχω αναφερθεί στο παρελθόν σημασία για τον Σύλλογο αλλα και για εμένα – πρωτίστως – είναι η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση και αθλητική συμπεριφορά αρχής γενομένης απο τις ακαδημίες μας. Έτσι, με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως θα πετύχουμε περισσότερα.
Αυτό που ζητάω προκαταβολικά είναι η αγάπη και η στήριξή απο όλους τους αθλητές μας άλλα και τους γονείς/θεατές.
Γνωρίζουμε εκ των προτέρων οτι μας περιμένει πολύ δύσκολη χρονιά, όμως όποιος δέχεται αγάπη, λειτουργεί, αγωνίζεται και ζει καλύτερα.
Για τον λόγο αυτό σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να επιτύχουμε υψηλούς στόχους πρωταθλητισμού.”