ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής γυναικών ο ΑΟ Π. Φαλήρου και άνοδος στην Α2

women-front

Η ομαδάρα μας έβαλε το τελευταίο λιθαράκι στον στόχο της και ανέβηκε εκεί που ανήκει, ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα μας επικράτησε στο Μοσχάτο της Ελεθερίας στην παράταση και έκανε το  3-1 στις νίκες.  Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις γηπεδούχες να προηγούνται στα πρώτα 3 δεκάλεπτα, ωστόσο τα κορίτσια μας κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση όπου και νίκησαν με τελικό σκορ  53-48.

Δεκάλεπτα: 12-08, 18-16, 35-28, 41-41(καν.αγ.), 48-53 παρ.
Διαιτητές: Παπαφωτίου ,Μηλαπίδης
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου): Κακλέα 9, Κοκκίνη 5(1) , Γιαπαλάκη , Γαλαχουσίδη 4, Τρύφωνα 8, Κωνσταντίνου 15, Εξουζίδου 2, Καλάγια 2, Μάνου 3
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κούτσης , Γιαμπάνης): Τσίκουτα 2, Λόξα 2, Μουζούκη 6, Δεγαίτη 11, Ζαχαράκη Ε., Βασσιλάτου , Θεοδωρομανωλάκη 18(2) , Ζαχαράκη Μ. 14


Ένα  τεράστιο μπράβο στον προπονητή μας ΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΗ, στον οποίο ανήκει το μέγιστο επίτευγμα του στόχου μας και στους βοηθούς του ΓΙΑΜΠΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗ & ΤΣΙΜΠΑ ΚΩΣΤΑ.

Ενα τεράστιο μπράβο στις παίκτριές μας που απέδειξαν ποιες είναι, οχι μόνον σε έναν αγώνα αλλά κατά την διάρκεια όλου του φετινού μαραθωνίου τελειώνοντας το πρωτάθλημα με  29 νίκες και μόνο 2 ήττες.

Αποτέλεσμα ένα μέγιστο παράδειγμα καταπληκτικά ενωμένης οικογένειας, συστατικό που αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο του επιτεύγματος.

Ενα τεράστιο μπράβο στους γονείς που τα ανέθρεψαν σωστά με αξίες και ήθος

Ενα τεράστιο μπράβο στον φυσικοθεραπευτή μας, ΜΑΝΟ που σχεδόν ανιδιοτελώς τις βοήθησε να ξεπεράσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα διάφορα προβλήματα που ενέκυψαν στην διάρκεια της χρονιάς. Ίσως ο πιο αθόρυβα σημαντικός κρίκος της αλυσίδας μας. Ευχαριστούμε Μάνο για όλα. Δεν πέρασες απαρατήρητος σε όσους ξέρουν και αξιολογούν.

Ευχαριστούμε κοριτσάρες ΤΑΤΙΑ – ΒΙΚΥ – ΛΟΞΑ – ΝΤΟΡΙΑΝ – ΝΑΤΑΣΣΑ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΕΥΗΛΙΑ – ΜΑΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ – ΒΑΣΙΑ.

Τις μικρές μας  ΜΑΡΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΚΕΛΥ και τους γονείς τους.

Τα κορίτσια μας που βοήθησαν την μισή χρονιά και που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να την ολοκληρώσουν ΞΕΝΙΑ-ΜΑΙΡΗ

Όλους τους γονείς που διά της παρουσίας τους με διαφορους τρόπους πρόσφεραν περισσότερα από όσα οι ίδιοι νομίζουν.

Όλους τους οπαδούς μας που όργωσαν τα γήπεδα της Αττικής και που με ήθος και φωνή πρόσφεραν ανεκτίμητη στήριξη στην ομάδα.

Όλα αυτά ειναι λιθαράκια ενός τελικά τεράστιου βράχου που κύλησε παρασύροντας τα πάντα στο διαβα του κι έφερε πάλι το Παλιό Φάληρο εκεί που ιστορικά ανήκει.

Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Χορηγό μας MEDSTAR που χωρίς αυτόν δύσκολα θα έβγαιναν πολλά εις πέρας.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ομίλου μας Κύριο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και σε όλο το Δ.Σ. του Ομίλου, για την υποστήριξη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε και μην ξεχνάμε όλα αυτά ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.