ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόκριση της γυναικείας ομάδας στο Final 4

“Η γυναικεία μας ομάδα δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Final 8, εξασφάλισε την παρουσία της στο Final 4 και μάλιστα αν κερδίσει και τους δυο εναπομείναντες αγώνες (ή’ υπο προυποθέσεις, μόνον τον ενα) θα τερματισει πρωτη με απολυτο πλεονεκτημα εδρας εως τους τελικους.

Η κατά τα 9/12 αλλαγμένη απο πέρισυ και αναδομημένη εκ βάθρων ομάδα μας, αποτελούμενη κατά μεγάλη πλειονότητα από νεαρές παίκτριες, υπό την μαεστρική καθοδήγηση του προπονητή Κουτση και των συνεργατών του, πραγματοποίει μια αξιοθαύμαστη πορεία που όμοιά της δεν θυμάται η πρόσφατη ιστορία της ΕΣΚΑΝΑ για μια τόσο αλλαγμένη ομάδα εντός, στην πραγματικότητα, μισής χρονιάς.

Απο αυτό το δικό μας βήμα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις παίκτριές μας για αυτά που μας δίνουν και είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσουν, αφου το φετινό ταξίδι δεν εχει τελειώσει ακόμη.

Έχοντας ρεκόρ 19-2 από την αρχή του πρωταθλήματος, ήδη μας έχει εντυπωσιάσει!!!!! Επειδή όμως εκπροσωπούμε ένα τεράστιο σωματείο, αναμένουμε και συνέχεια και στο βάθος του δρόμου έχουμε και τον (οχι πια κρυφο) ποθο να οδηγήσουμε την ομαδα εκει που ανήκει, δηλαδή στις Εθνικές κατηγορίες.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΦ (αρχης γενομενης απο αυτην την Κυριακη στις 2 και τεταρτο)

Να είστε σίγουροι οτι η παρουσία σας μας δίνει φτερά και μας κανει να νοιώθουμε οτι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!”
Ο γενικός αρχηγός ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκ του ΔΣ ΡΗΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ