OPEN & ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΝΙΣ

Orange Tennis Systems, Junior Open 2011

Το ελληνικό περιοδικό Tennis Society σε συνεργασία με το Orange Tennis Systems και την TTK (Tennis Teknology – NOVATHLON), διοργανώνουν ένα από τα μεγαλύτερα OPEN παιδικά τουρνουά τένις στην Ελλάδα, το ORANGE TENNIS SYSTEMS JUNIOR OPEN 2011, οι αγωνιστικές κατηγορίες του οποίου ανήκουν στη σειρά TTK WARRIORS TOUR 2011.

Από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου, στα 5 γήπεδα του ΑΝΙΜΑ Club στο Πανόραμα Αναβύσσου, οι αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών (10, 12, 14 & 16) έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Junior της ΕΦΟΑ, που θα υλοποιηθεί φέτος στην Πάτρα και σε επιφάνεια γηπέδων, ίδια (σκληρή), με αυτή του ORANGE TENNIS SYSTEMS JUNIOR OPEN 2011.

Στις πιο μικρές κατηγορίες, παιδιά από 5 ετών έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στα ειδικά διαμορφώμενα γήπεδα με κανονισμούς που συνάδουν με αυτούς της Παγκόσμιας Ομοσπονίας Τένις (ITF).

To ORANGE TENNIS SYSTEMS JUNIOR OPEN 2011, θα αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του ελληνικού τένις, καθώς σπουδαίοι χορηγοί έχουν δώσει το παρόν και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στους υπέροχους χώρους και στο μοναδικό περιβάλλον του ΑΝΙΜΑ Club.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 (20.00). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9953316 και για να κατεβάσετε την επίσημη προκήρυξη της διοργάνωσης ακολουθήστε το link: http://tennissociety.gr/juniors2011