ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέστρεψε στις νίκης ο Α.Ο.Π.Φ. – Δηλώσεις του Ανδρέα Χαϊκάλη

Match Report by Nālu

Α.Ο.Π.Φ. – Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας 9️⃣3️⃣➖7️⃣2️⃣

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στις νίκες, καθώς νίκησε με 93-72 τη Φ.Ε.Α. στο “Σοφία Μπεφόν”.

Οι παίκτες του coach Τερζή ξεκίνησαν αγχωμένοι το παιχνίδι, όμως μετά το δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν… γκάζι, πήραν τον έλεγχο και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα. Για την ομάδα μας επόμενος αντίπαλος είναι το Παγκράτι εκτός έδρας.

Παλαιό Φάληρο-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 93-72
Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας, Χριστοδουλάκης, Περδετζόγλου
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 48-37, 70-60, 93-72
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τερζής): Χατζηκυριακίδης 14 (4), Χαϊκάλης 21 (3), Σωτηράκης 15 (1), Καλιανιώτης 17, Σκόρδος 4, Γκάτζο 10 (3), Φιλίππου 6, Κάπρης, Βισνιέφσκι 6.
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Μπάρτζος): Δρίτσας 12 (3), Αγγελόπουλος 17 (1), Τζίμης 5, Μαλτέσιος 10, Πρόφκα 17 (1), Μάρτζος 7 (1), Κρητικός 3, Χατζής, Βασιλάκης 1, Καρακώστας, Κωνσταντινάκος, Ματσίρας.

#aopfbc #MiaPoliMiaOmada #PalaioFaliro #MiaZoiKitrinoMple

Δηλώσεις του Ανδρέα Χαϊκάλη

MVP by Pharmasept: Ανδρέας Χαϊκάλης

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες η επιστροφή στις νίκες ήταν μονόδρομος για την ομάδα μας. Κόντρα στη Φ.Ε.Α. οι παίκτες του coach Τερζή έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να φτάσουν σε ένα σπουδαίο δίποντο. Εκ των κορυφαίων του ματς ήταν ο Ανδρέας Χαϊκάλης, ο οποίος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά δουλεύουμε στο 100% και προσπαθούμε να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο την ώρα των αγώνων. Κόντρα στην Φ.Ε.Α. αυτό βγήκε στον απόλυτο βαθμό έστω κι αν στο πρώτο δεκάλεπτο φανήκαμε λίγο νωθροί. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση και αγωνιστικά παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς». Αναφερόμενος στο ομαδικό πνεύμα που βγάζουν οι παίκτες σε όλους τους αγώνες ο 26χρονος γκαρντ τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Κάθε αδυναμία που έχει κάποιος δουλεύουμε οι υπόλοιποι για να την καλύψουμε. Αυτό είναι κάτι που θέλει δουλειά. Μπορεί να μην φανεί στις αρχές ή σε κάποιο παιχνίδι, όμως αυτό είναι που προσπαθούμε να πετύχουμε ως ομάδα. Μπορεί να είμαστε μικροί σε ηλικία και να μην έχουμε τεράστια εμπειρία, όμως μέσα από τη σκληρή δουλειά προσπαθούμε να αποκτήσουμε συνέπεια γιατί ξέρουμε ότι ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά»!