ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

3η εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στην μνήμη του Ιάσονα Πανταζή!

To Παλαιό Φάληρο τίμησε με την 3η Εθελοντική αιμοδοσία την μνήμη του αθλητή υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Ιάσoνα Πανταζή

Η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώθηκε με συμβολικό χαρακτήρα ενώ ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαριστεί τους γονείς του Ιάσονα, Δέσποινα και Ανδρέα καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν προκειμένου να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης και συνεισφοράς με μια πράξη αγάπης και ζωής, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή και φοιτητή, Ιάσων, ο οποίος υπήρξε εθελοντής αιμοδότης.

Η συμμετοχή των νέων ανθρώπων ήταν συγκινητική στην 3η εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στον Ιάσονα Πανταζή. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, από 10.00 έως 14.00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννη Αρκουμάνη και σε αυτή ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν 61 εθελοντές εκ των οποίων αιμοδότησαν 57.

Οι γονείς του Ιάσονα Πανταζή ο κ. Ανδρέας και η κ. Δέσποινα υπεύθυνοι για την ετήσια αιμοδοσία στην μνήμη του Ιάσονα, μαζί με το μέλος τους ΔΣ του Α.Ο.Π.Φ. Γιώργο Πράπα.