ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημα ο Α.Ο.Π.Φ. στην Α2 γυναικών

Η σταθερή τροχιά ανάπτυξης και εξυγίανσης που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται! Η περσινή τεράστια επιτυχία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, που εξέπληξε τους πάντες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ θα έχει και συνέχεια!
 
Έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Π.Φ., κ. Νίκου Δέτση, του Γενικού Αρχηγού του τμήματος μπάσκετ, κ. Μιχάλη Μουρκάκου, και τη θετική διάθεση και των δύο πλευρών για να βρεθεί μία λύση, επετεύχθη η απαλλαγή κι η εκκαθάριση του τμήματος από το ban που εκκρεμούσε στη FIBA, για περισσότεροo από μία δεκαετία, ύψους άνω των 85 χιλιάδων ευρώ! Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει τη διάθεση που είχαν άπαντες στο σύλλογο για να φανεί συνεπής απέναντι στην ιστορία του και να αγωνιστεί κανονικά στις Εθνικές κατηγορίες!
 
Στο αγωνιστικό επίπεδο, η coach Αθηνά Ζέρβα και ο Τεχνικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ, coach Μάριος Γούναρης, κάνουν το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα μπορεί να αντέξει σε βάθος χρόνου, θα ταυτίζεται με τις αρχές και τις αξίες που έχουν ήδη περάσει στον σύλλογο και θα εξασφαλίσει την είσοδο του Α.Ο.Π.Φ. στη νέα εποχή. Σε αυτή τη νέα εποχή ο Α.Ο.Π.Φ. θα συνεχίσει να έχει το βλέμμα στραμμένο στις υποδομές, με στόχο να παρέχει ποιοτικές αθλητικές υπηρεσίες στις νέες αθλήτριες, επενδύοντας στο μέλλον, καθώς ήδη και για τη νέα σεζόν  αναπτύσσονται γοργά και ποιοτικά, με αγωνιστική εκπροσώπηση σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.
 
Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί η στάση που είχαν όλο αυτό το διάστημα οι αθλήτριες του συλλόγου και η διάθεση που έδειξαν για να βοηθήσουν με ό,τι τρόπο μπορούσαν για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.