ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ανδρέας Χαϊκάλης στον Α.Ο.Π.Φ.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, καθώς στο ρόστερ προστίθεται ο Ανδρέας Χαϊκάλης (26χρ., 1.83μ.). Ο coach Τερζής είχε ψηλά στη λίστα του τον 26χρονο γκαρντ, καθώς υπολογίζει πολλά σε αυτά που θα προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας μας τη φετινή σεζόν.
 
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ανδρέας Χαϊκάλης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο coach πρωτίστως, ήταν ο λόγος για τον οποίο ήθελα να παίξω στο Παλαιό Φάληρο. Για τον Α.Ο.Π.Φ. όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει ότι αποτελεί έναν υγιή οργανισμό και κάθε χρόνο θέλει να είναι ανταγωνιστικότερος και να κοιτάει πιο ψηλά. Ευχαριστώ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και από μεριάς μου, να ευχηθώ να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».
 
Το Who is Who
Ο Ανδρέας Χαϊκάλης γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1997 και έχει ύψος 1.83μ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Αμαρουσίου, ενώ σε ηλικία 14 χρονών βρέθηκε στις υποδομές του Παναθηναϊκού με τον οποίο το 2012 αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε (2012-2015) για μία τριετία με τη φανέλα του ΑΣ Δούκα, με τον οποίο το 2013 κέρδισε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα σε ατομικό επίπεδο βγήκε πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου και μέλος της καλύτερης πεντάδας. Με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων κατάφερε να πάρει το «βάφτισμα» του πυρός στο αντρικό συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε στη Γ’ εθνική με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ένα χρόνο αργότερα μεταγράφηκε στον ΑΣ Παπάγου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α2. Τον επόμενο χρόνο με το σήμα της ΑΕΝ Κηφισιάς αγωνίστηκε και πάλι στη Β’ εθνική, ενώ κατέκτησε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Under 21. Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στην Ένωση Ιλίου, ενώ τη σεζόν 2019-2020 πήρε τη μεγάλη απόφαση και αγωνίστηκε στην Α2 Αγγλίας όπου με την Solent Kestrels κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και το NBL cup. Ο επαναπατρισμός του ένα χρόνο αργότερα τον βρήκε στην Κόρινθο, ενώ τη σεζόν 2021-2022 έπαιξε στην Α2 εκπροσωπώντας το Παγκράτι. Πέρσι ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Π.Φ., καθώς αγωνιζόταν στην Β’ εθνική με τον Αιγάλεω.
 
Ευχόμαστε στον Ανδρέα υγεία και μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.