ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με επικό come back ο Α.Ο.Π.Φ. στα Playoff – Βίντεο και με το δήμαρχο Π. Φαλήρου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Β’ εθνικής ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου που κατάφερε να με μία επική ανατροπή να επικρατήσει με 88-78 της Πεύκης. Μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλων που δημιούργησαν μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα και με τη στήριξη του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου (Γιάννης Φωστηρόπουλος), οι παίκτες του coach Τερζή πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να υπερασπιστούν το «Σοφία Μπεφόν» κι έτσι να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα Playoff εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Πανιώνιο.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερο τέμπο επιθετικά και να φτάνουν ακόμα και σε διψήφια απόσταση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 39-48. Στο δεύτερο μισό, ωστόσο, με μπροστάρηδες τον εξαιρετικό Κομποδιέτα και άξιους συμπαραστάτες τους Οικονομόπουλο και Κανονίδη ο Α.Ο.Π.Φ. κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και με ένα επιμέρους 22-9 κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (61-57 στο 29’). Αν και η Πεύκη προσπάθησε να επιστρέψει για να διεκδικήσει και πάλι το ροζ φύλλο, τα κρίσιμα καλάθια των Καλιανιώτη, Κομποδιέτα και Κανονίδη κατάφεραν να σφραγίσουν τη μεγάλη νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα ο coach Θοδωρής Τερζής τόνισε: «Ο αγώνας ήταν δύσκολος γιατί η ομάδα της Πεύκης το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά ανεβασμένη και ειδικά σε αυτό το ματς έπαιζαν ουσιαστικά την κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου γι αυτούς που ήθελαν να μπουν στα playout. Παρά τη βαθμολογική θέση που είχαν οι δύο ομάδες, η προετοιμασία ήταν αρκετά δύσκολη γιατί έπρεπε όλοι να καταλάβουν ότι χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν αρκετά νευρικοί και βιαστικοί με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω ακόμα και με 11 πόντους. Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξεκινώντας από την άμυνα καταφέραμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί αν χάναμε σήμερα δεν θα μπαίναμε στα playoff».
Στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έρχεται με τον Πανιώνιο: «Τώρα έχουμε τρεις ημέρες μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε σκληροί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με αρκετά ζεστή έδρα. ».
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας είναι ο Πανιώνιος την ερχόμενη Τετάρτη. Με νίκη ο Α.Ο.Π.Φ. θα μειώσει σε 2-1 τα μεταξύ μας ματς, ενώ με ήττα η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν!
Α.Ο. Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΥΚΗ Α.Ο. 59-68
Τα δεκάλεπτα : 22-23, 39-48, 65-61, 88-78
Α.Ο. Παλαιό Φάληρο (Τερζής, Καμαριώτης): Σκόρδος 7, Δρίτσας 3 (1), Κομποδιέτας 14 (3), Μαχαίρας 9, Καλλιανιώτης 17 (8ριμπ.), Κανονίδης 22 (7ριμπ., 6κλ.), Οικονομόπουλος 9 (3), Μαγιτόμπε 7 (1τρ., 8ριμπ.)
ΠΕΥΚΗ Α.Ο. (Παύλος, Γεωργακίου): Τσιότρας 14 (1), Βούρτσης 18 (4), Τσαγκαράκης 4, Μακρυγιάννης 6 (2), Φιλιππόπουλος 11 (2), Τσούπρος, Ομάρ 13 (1), Γεροκώστας, Μουάτσος, Λέζος 10, Ψαρόπουλος 2.
Ο ΑΟΠΦ πήρε τη νίκη απέναντι στην Πέυκη και θα βρεθεί στα playoff ανόδου, με την ομάδα μας να πανηγυρίζει το τελικό αποτέλεσμα μαζί με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ.Φωστηρόπουλο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ