ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο.Π.Φ. προελαύνει στις γυναίκες

Η «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ. έχει πολλούς λόγους να νιώθει υπερήφανη, όμως τη φετινή χρονιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ φροντίζει κάθε αγωνιστική να μας γεμίζει με χαμόγελα και με… ροζ φύλλα! Τα φοβερά κορίτσια της coach Ζέρβα (Zerva Athina) και της συνεργάτιδας της coach Καπάτσκοβα, κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο και τον ΑΟΝΑ επικρατώντας με 46-39 κι έτσι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση τους στη 2η φάση της Α’ ΕΣΚΑΝΑ γυναικών.
 
Στον νέο όμιλο που δημιουργείται με τις 8 καλύτερες ομάδες των δύο ομίλων της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ο Α.Ο.Π.Φ. μπαίνει ως ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς μεταφέρει 5 νίκες και μόλις 1 ήττα.
 
Όλη η «οικογένεια» του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου συγχαίρει τα φοβερά κορίτσια της ομάδας μας και περιμένει με αγωνία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερες στιγμές και συγκινήσεις! Keep up the great work @Dimitra Anna Stathaki @Vasia Machla @Κωνσταντίνα Νασιάκου @Άννα Κούκη @Βάλια Σανταμούρη @Tonia Pitsaki @Αθανασία Παντελή @Ion Brll @Φραντζέσκα Βόπη @Εριλετα Κοτρωτσιου @Anna Karakli @Ελπίδα Μπέση @Kotsiafti Alexandra @Αναστασοπουλου Λαμπρινη @Athina Zerva @Yveta Kopatskova!