ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κομποδιέτας: «Το Φάληρο βγάζει ρομαντισμό και υγεία»

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Παλαιού Φαλήρου μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Γιάννη Σταυρουλάκη. Αναλυτικά είπε:

Για την όλη προσπάθεια του συλλόγου: «Είναι πολύ νοικοκυρεμένη η προσπάθεια που γίνεται απ’ τους παράγοντες και τους χορηγούς της επιτροπής μπάσκετ στο Φάληρο. Βήμα-βήμα κάθε χρόνο βάζουμε κάποιους στόχους, τους οποίους μέχρι τώρα  θεωρώ ότι τους υλοποιούν. Δε θέλει βιασύνη. Οι άνθρωποι θέλουν να τα κάνουν νοικοκυρεμένα και νομίζω ότι έχουν τη διάθεση και την ικανότητα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον. Έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν, απλά θέλουν να το κάνουν με το δικό τους τρόπο, ο οποίος έχει το ρομαντισμό. Θέλουν να φτιάξουν κάτι υγειές που θα μείνει και η βάση απ’ τους ανθρώπους και τους παράγοντες υπάρχει».

Για το επερχόμενο (21/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας: «Είναι μια ομάδα που έχουμε σχεδόν τους ίδιους στόχους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι χρόνια μαζί, έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Έχουν έναν αξιόλογο προπονητή, τον Αλέκο Δάγλα, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στον Ηλυσιακό το μακρινό 2006. Ήταν απ’ τους προπονητές που με πίστεψαν και μ’ έβαλε να παίξω και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γι’ αυτό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-0, γιατί τους έχουμε κερδίσει ήδη στο Φάληρο».

Για το στόχο της ομάδας και το δικό του: «Είναι ο μόνος στόχος που θα πρέπει να ‘χουμε σαν ομάδα, σαν παίκτες, σαν φιλοδοξίες. Οι δικές μου φιλοδοξίες σε όλες τις ομάδες που αγωνιζόμουν ήταν υψηλές. Ο στόχος μου σαν αθλητής είναι να ‘μαι στα play-off, αν δεν είμαι δε θα θεωρήσω ότι είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα που αγωνίζομαι».

Για το αν έχει το ρόλο του «καθοδηγητή» στην ομάδα: «Το διδακτικό ρόλο τον κερδίζεις, πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου. Δε θα σου δώσουν τα χρόνια σου αυτό το ρόλο, η απόδοσή σου και αυτά που θα προσφέρεις μες στο γήπεδο θα το δώσουν. Μπορείς να ‘σαι πιο μικρός και να ’χεις το ρόλο του «καθοδηγητή». Ό,τι είναι να κερδίσεις, το κερδίζεις μες στο γήπεδο με την απόδοσή σου».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Πανιώνιος έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, επένδυσε αρκετά και μέχρι τώρα δείχνει ότι έχει ξεχωρίσει. Από ‘κει και πέρα, υπάρχουν άλλες 2-3 ομάδες που δείχνουν ότι είναι λίγο πιο πάνω απ’ τις υπόλοιπες. Όλοι μπορούν να χάσουν απ’ όλους και όποιος είναι πιο σοβαρός στο τέλος θα διακριθεί».

ΠΗΓΗ: www.basket.gr