ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Α.Ο.Π.Φ.: Με σοβαρότητα χτίζει σερί

Όντας επιβλητικό και ελέγχοντας το σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου κατάφερε να φτάσει στην έκτη νίκη του σε εννιά αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής. Η ομάδα μας επικράτησε με 87-68 του νεανικού και γεμάτου ενέργεια Δούκα κι έτσι ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του coach Μάνου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να μην αφήσουν περιθώρια για ελπίδα στους φιλοξενούμενους. Με μπροστάρη τον Γιώργο Καλλιανιώτη, ο οποίος ήταν επιβλητικός κοντά στα καλάθια και τον Ανδρέα Κανονίδη που να τον συμπληρώνει ιδανικά ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με doubledouble ο ΑΟΠΦ έμοιαζε ασταμάτητος. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι και πάλι στο «Σοφία Μπεφόν» με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο coach Γιάννης Μάνος δήλωσε: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά γιατί έχουμε και κάποια παιδιά που παίζουν πρώτη φορά στην κατηγορία. Τώρα που επέστρεψε ο Ανδρέας (σ.σ. Κανονίδης) προσπαθούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα, όμως χρειάζεται χρόνο. Μπορεί το παιχνίδι με τον Δούκα να φαινόταν εύκολο από άποψη βαθμολογίας, όμως ο Δούκας είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει από κανέναν εύκολα. Είναι από τις ομάδες που αν τις υποτιμήσεις θα σε πληγώσει. Εμείς το ξέραμε αυτό, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, όλα τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά κι έτσι στο τελικό σκορ φαίνεται ότι ήρθε εύκολα». Στη συνέχεια ο coach αναφέρθηκε στη νέα απουσία που παρουσιάστηκε, καθώς ο Κώστας Οικονομόπουλος παρακολούθησε το παιχνίδι με πολιτικά. «Στην αρχή της εβδομάδας ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί λέγαμε ότι επιτέλους θα παίξουμε όλοι μαζί, όμως στο τέλος ο Κώστας έπαθε ένα τράβηγμα και μας χάλασε τις ελπίδες που είχαμε. Δυστυχώς συνεχώς βλέπουμε να απουσιάζουν αθλητές με ποιότητα που είναι σημαντικοί για το σύνολο που έχουμε δημιουργήσει, όμως παρ’ όλ’ αυτά η ομάδα δείχνει να ανταπεξέρχεται και οι μικροί που παίρνουν παιχνίδια κάθε φορά γίνονται και καλύτεροι», είπε.

Α.Ο. Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ ΑΣ 87-68

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Βελέντζας, Χριστοδουλάκης

Τα δεκάλεπτα : 23-21, 50-38, 70-53, 87-68

Α.Ο. Παλαιό Φάληρο (Μάνος, Καμαριώτης): Σκόρδος 10 (2), Δρίτσας 7, Κομποδιέτας 10 (1), Δημητρακόπουλος, Καλαβριάς, Πατσαντζόπουλος 2, Μαχαίρας 8, Μπολάτογλου 12 (2), Καλλιανιώτης 22, Δούλης, Κανονίδης 14 (2 τριπ., 10ριμπ.), Μαγιτόμπε 2.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ ΑΣ (Σορώτος):Μουάτσος, Μαραγκόπουλος 2, Στεργίου 11, Κοψιάς 13, Γεωργιάδης 9 (1), Μιχαήλ 7, Ομάρ-Μουμπάρακ, Λίβανος 6, Χατζής, Λάκκας 9 (1), Τσιτσιγιάννης 11 (1).

#mia_poli_mia_omada

#yellow_and_blue_army

#be_part_of_the_game

MATCH REPORT by Nalu