ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Ο Α.Ο.Π.Φ. στα Masters 2022 στον Ο.Α ΑΘΗΝΩΝ

MASTERS 2022
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν τα Masters 2022 στον Ο.Α ΑΘΗΝΩΝ. Στα Masters αγωνίζονται οι 8 πρώτοι αθλητές της χρονιάς στην πανελλήνια βαθμολογία κάθε κατηγορίας. Είναι ένας θεσμός, γιορτή του τένις, όπου οι θεατές, αθλητές και γονείς απολαμβάνουν την ομορφιά του αθλήματος που όλοι εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε.
Ο ΑΟΠΦ εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος τέννις Οδυσσέα Γελαδάρη, για την συμμετοχή του στο τουρνουά MASTERS 2022 και την κατάκτηση της 5ης θέσης. Κυρίως όμως τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για την απόφαση του να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, γεγονός που αποδεικνύει το ήθος, τη θέληση και την αγάπη του για το άθλημα που εκπροσωπεί, στοιχεία που συγκροτούν την λέξη “αθλητής”. Ανταμοιβή όλων αυτών και με την πολύτιμη καθοδήγηση του Κ.Φώτη Βαζαίου είναι πως κλείνει την χρονιά ανάμεσα στους κορυφαίους της πανελλήνιας κατάταξης!
Πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα Masters 2022 και στον αθλητή Σταύρο Ιωαννάτο, ο οποίος ανδρώθηκε στα αγωνιστικά μας τμήματα. Η απόσταση (περιοχή Κερατέας) του επιτρέπει τώρα να προπονείτε στον Κ. Μπαβέλα αλλά συχνά μας επισκέπτεται για φιλικά παρέα με τον πολλά υποσχόμενο αδελφό του, Κωσταντίνο. Συγχαρητήρια Σταύρο!
Θερμά συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των παιδιών και τους προπονητές!