ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP by Pharmasept: Αλέξανδρος Μαγιτόμπε

Ο ΑΟΠΦ επικράτησε στο Χανιά της ομώνυμης ομάδας με 101-67, και ανέβηκε στο 4-2, συνεχίζοντας την προσπάθειά της στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Κορυφαίος της ομάδας μας ήταν ο Αλέξανδρος Μαγιτόμπε με 20 πόντους και 5 τρίποντα, στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση, με τον MVP του ΑΟΠΦ να μιλάει για τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας, αλλά και για την δική του απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Την αναμέτρηση την κάναμε εμείς να φανεί εύκολη, καθώς ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του κόουτς, παίξαμε την άμυνα που πρέπει και μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Έτσι ήρθα και το +34. Από εκεί και πέρα, όσο μεγάλη και να ήταν η διαφορά, πρόκειται απλά για μια νίκη και τίποτα περισσότερο, καθώς εάν δεν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, θα είναι δώρον άδωρον. Αρχής γενομένης από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελευσίνα, πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη.

Για την προσωπική μου εμφάνιση δεν έχω να πω πολλά. Εντάξει, ήταν μια καλή ημέρα για εμένα, όμως με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να γίνει ακόμα καλύτερη, βρίσκοντάς με στα κατάλληλα σημεία, τη στιγμή που πρέπει».