ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με νίκη συνεχίζει ο Α.Ο.Π.Φ.: Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΕΟ ΒΟΥΛΑΣ 76-71

Σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας επικράτησε με 76-71 του Πρωτέα Βούλας κι έτσι πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι παίκτες του coach Μάνου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημίχρονου επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Προς το τέλος, όμως του εικοσαλέπτου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν και να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 46-40.

Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΟΠΦ. Με τους Κομποδιέτα, Καλιανιώτη και Σκόρδο να ηγούνται επιθετικά η ομάδα μας έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 65-54. Στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν το come back και με ένα σερί 12-0 προηγήθηκαν με 66-65. Ένα τρίποντο του Κομποδιέτα έβαλε τέλος στο σερί του Πρωτέα και το Παλαιό Φάληρο βρήκε και πάλι τον ρυθμό του καταφέρνοντας να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με 76-71.

Μετά το τέλος του αγώνα ο coach Γιάννης Μάνος δήλωσε: «Αυτός ο αγώνας ήταν αναμφίβολα ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Ελέγξαμε τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να ξεφύγουμε ακόμα και με 18 πόντους.  Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όμως, κάναμε κάποια λάθη και ο Πρωτέας βρήκε την ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια ως ομάδα δείξαμε χαρακτήρα, βρήκαμε αποθέματα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε χωρίς τον Ανδρέα Κανονίδη, όμως όλα τα παιδιά παίζουν με ψυχή και δεν έχουν αφήσει να φανεί το κενό αυτό».

 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζιώγας, Τζίμης, Τευτίκης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-17, 46 – 40, 65 – 54, 76-71

ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μάνος, Καμαριώτης): Σκόρδος 11 (1), Δρίτσας 8 (2), Κομποδιέτας 19 (4), Πατσαντζόπουλος, Μαχαίρας 4, Μπολάτογλου 8 (1), Καλιανιώτης 18, Οικονομόπουλος 5 (1), Μαγιντόμπε 3 (1).

ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΕΟ ΒΟΥΛΑΣ (Τερζής): Δενδρινός 13 (1), Τσακναρίδης 3, Κυρίλης 5 (1), Καραμαλέγκος Γ. 11 (3), Ματσάγγος 9, Γάργαλης 10 (2), Σκόρδας 6, Καραμαλέγκος Ηλ. 9, Βισνιέφσκι 5.

==========

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

==========