ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Εκτός έδρας νίκη για τον Α.Ο.Π.Φ. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 72-86

Η πρώτη νίκη και το πρώτο «διπλό» για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός. Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ εθνικής πέρασε με το επιβλητικό 86-72 από την έδρα του ΠΟΚ Έσπερος.

Οι παίκτες του coach Μάνου, μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι θέλοντας να μην αφήσουν περιθώρια στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο με επιθετικό κρεσέντο κι έχοντας 50% έξω από τα 6,75μ. κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις μίας εύκολης επικράτησης πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 34-51.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα μας διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφια επίπεδα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 72-86 με τον Α.Ο.Π.Φ. να παίρνει την πρώτη του φετινή νίκη!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπυρόπουλος, Κονταράτος, Λεβεντάκος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-23, 34-51, 51-68, 72-86

ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ (Δάγλας): Αγγελόπουλος 14(2), Αδαμόπουλος 12, Κρεμμύδας 2, Κριζέας 7 (1), Τσολάκης, Κολιός 3, Λιούνης 6, Κάπρης 10, Κατσουλάκος 2, Γκαγκαλούδης, 16 (2).

ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μάνος): Σκόρδος 1, Δρίτσας 12 (4), Κομποδιέτας 13 (2), Πατσαντζόπουλος 2, Μαχαίρας 7, Μπολάτογλου 11 (1), Καλιανιώτης 16, Οικονομόπουλος 12 (2), Μαγιντόμπε 12 (2).

==========

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

==========