ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Τένις: Προαγωνιστικά – Αγωνιστικά Τμήματα – Α.Ο.Π.Φ.

Προαγωνιστικά + Αγωνιστικά Τμήματα:
Με πτυχιούχους προπονητές, πρώην αθλητές και πρωταθλητές πάμε το τένις στο next level. Καθημερινές προπονήσεις, tennis fitness sessions, σε group που αποτελούνται απο 2-3 ή 4 άτομα max! Συμμετοχή σε εθνικά, διεθνή και ευρωπαικά πρωταθλήματα. Tennis Coaches: Aggelos Provias , @Panos Labropoulos, Aleksandros Kapteki , Yannis Kelaidis
Fitness coach: Lefteris Sotiriou
Στόχος η κορυφή!

Στο MINI TENNIS του AOPF:
Εφαρμόζουμε τα συστήματα διδασκαλίας της ITF Play+Stay, με κύριο στόχο τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα του τένις, τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους. Παράλληλα οι μικροί αθλητές να γυμνάζονται και μετά απο μικρό χρονικό διάστημα, να καταφέρνουν να παίζουν ολοκληρωμένο τένις. Οι προπονητές μας, Κώστας, Μαρία και Χρυσάνθη, είναι όλοι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και ειδικευμένοι στις νεαρές ηλικίες. Η φιλοσοφία του ομίλου μας, είναι τα group να είναι αυστηρά ολιγομελή.
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Konstantinos Datsikas, 6944376523

Στο ADULT TENNIS του ΑΟΠΦ:
Με ένα απο τα καλύτερα επιτελεία προπονητών τένις στα νότια προάστια, εδώ και 25 χρόνια προπονούμε σύμφωνα με τα σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας της ITF, αρχάριους, μεσαίου επιπέδου και προχωρημένους ενήλικες, σε ολιγομελή group max 4 άτομα!
Πληροφορίες: 2109821459


==========

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.