ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Δηλώσεις του Μάριου Γούναρη πριν το ντέρμπι με τον Πανιώνιο

Παλαιό Φάληρο και Πανιώνιος «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής και οι team manager των δύο ομάδων, Μάριος Γούναρης και Χρήστος Μαγγίνας αντίστοιχα, «φιλοξενήθηκαν» στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.

Ο Μάριος Γούναρης είπε:
 
Για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ‘χει πολύ καλούς παίκτες από ψηλότερες κατηγορίες και είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο. Σίγουρα θα ‘ναι πρωταγωνιστής, πολύ πιθανό να τερματίσει και 1ος στην κανονική περίοδο και θα ‘ναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα μπούμε να παίξουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που θα μάς δώσει ο αντίπαλος και αυτό που εν τέλει μάς αναλογεί».
 
Για τη βράβευση που θα κάνουν στο Φάνη Χριστοδούλου: «Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να τιμήσουμε το Φάνη, γιατί τη δική γενιά σίγουρα την έχει επηρεάσει ο Φάνης και η παρέα του 1987. Για ‘μας είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά και ευελπιστώ ότι το γήπεδο θα ‘χει αύριο πολύ κόσμο για να ‘ναι παρών σ’ αυτήν τη βράβευση».
 
Για το φετινό στόχο του Παλαιού Φαλήρου: «Ουσιαστικά είμαστε για 2η χρονιά στη Β’ Εθνική. Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε όσο μπορούμε στην κατηγορία. Δεν «κρύβω» πάντως ότι σ’ ένα βάθος διετίας-τριετίας θέλουμε η ομάδα να ‘ναι σε ψηλότερη κατηγορία. Θέλουμε να καταφέρουμε να μπούμε στα play-offs και από ‘κει και πέρα ό,τι προκύψει θα ‘ναι θετικό για την ομάδα».
 
Για τη φιλοσοφία του Παλιού Φαλήρου: «Εγώ είμαι τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα, έχω συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους που έχουν μπει στη διοικούσα επιτροπή και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι της ανάπτυξης. Αυτός είναι ο ρόλος μου ουσιαστικά στο Παλαιό Φάληρο, είμαι σαν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα. Ο βασικός μας στόχος είναι να φέρουμε όσο περισσότερα νέα παιδιά μπορούμε στο σωματείο, κάτι στο οποίο βοηθάει και το καινούργιο γήπεδο και θέλουμε κάποια στιγμή να δούμε κάποια παιδιά που πήγαν απ’ τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα και να κάνουμε το Φάληρο όπως το ‘χαμε ζήσει τα παλαιότερα χρόνια».
 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Πιστεύω ότι φέτος η Β’ Εθνική θα είναι ένα πάρα πολύ «σκληρό» και δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, έχουν έρθει παιδιά από ψηλότερες κατηγορίες και θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα «πέσουν» τα φώτα σ’ αυτήν την κατηγορία περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά».

==========

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.