ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Πρωταθλητής Ελλάδος πάλι ο Γιώργος Σταμούλης στα 3.000μ. στιπλ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιώργος Σταμούλης (φωτογραφία) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στα 3.000μ. στιπλ και έδωσε 13 βαθμούς στον ΑΟΠΦ. Η επίδοσή του ήταν 9’13’’18. Δεν αγωνίσθηκε στα 5.000μ., παρότι μπορούσε να προσφέρει βαθμούς, διότι σήμερα (30 Ιουνίου) τρέχει στους Μεσογειακούς αγώνες, που τελούνται στην αλγερινή πόλη, Οράν.

Και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι του ΑΟΠΦ στα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων (Κάτω των 23), τα οποία διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη, έδωσαν βαθμό, μολονότι αμφότεροι υστέρησαν από τις πρόσφατες επιδόσεις τους.

Ο Τζουλιάνο Μάνκο τερμάτισε 15οςστα 5.000μ. και, δεδομένου ότι και «έπιασε» το όριο βαθμολόγησης και κατετάγη στην 16άδα, έδωσε έναν βαθμό. Ήταν ο δεύτερος στο εφετινό πρωτάθλημα, καθότι είχε προηγηθεί η 14η θέση του στα 10.000μ. με 32’05”74.

Η 19χρονη δρομέας ταχύτητας, Άννα Λούζη, που εφέτος διακρίθηκε στην… σφαιροβολία, και σε αυτό το αγώνισμα πήρε μέρος, κατετάγη 14ηστην κατηγορία Κ23 (δηλαδή έως και 22 ετών), με 10.38μ. Έτσι, πρόσφερε έναν βαθμό. Στην κατηγορία γυναικών κατέλαβε την 21η θέση και, βεβαίως, δεν βαθμολογήθηκε. Πάντως, πρέπει να επισημανθεί, ότι ο ΑΟΠΦ εμφανίζει γυναίκα σφαιροβόλο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας (εξαιρουμένου του περσινού των Κ16, ήτοι των παγκορασίδων, το οποίο, όμως, στην πραγματικότητα δεν ήταν πανελλήνιο, αφού διεξήχθη σε πέντε ομίλους) για πρώτη φορά από το… 1971, οπότε επανασυγκροτήθηκε το τμήμα. Και βαθμό έχει να πάρει στο αγώνισμα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, από την δεκαετία του 1950, οπότε πρωταγωνιστούσε η Α. Βράιλα.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============