ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Νίκες Γιώργου Σταμούλη και Τζουλιάνο Μάνκο στο 2ο «Γκαλά αποστάσεων» της Χαλκίδας

Δύο πρώτες θέσεις κατέκτησαν δρομείς του ΑΟΠΦ στο «2ο Γκαλά αποστάσεων» που διεξήχθη στην Χαλκίδα. Ο Γιώργος Σταμούλης (δεξιά στην φωτογραφία), λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση, που πραγματοποίησε σε μίτινγκ στο Βέλγιο, πέτυχε ατομικό ρεκόρ και στα 2.000 μ. στιπλ (εμπόδια) με 5’44”72. Θυμίζουμε ότι στο Βέλγιο είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία στην Ολυμπιακή απόσταση, 3.000μ. στιπλ με 8’48”79. Ο Τζουλιάνο Μάνκο (αριστερά) πρώτευσε στα 3.000μ. απλά με 8’47”71.

Ο Σταμούλης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 3.000μ. στιπλ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας, και στους Μεσογειακούς αγώνες, οι οποίοι θα τελεσθούν στην αλγερινή πόλη, Οράν, από 1 ώς 4 Ιουλίου.

====================

Ο Α.Ο.Π.Φ. δεν είναι νίκες ή ήττες… ο Α.Ο.Π.Φ.

είναι ιστορία και κομμάτι του τόπου μας!

1926 

Είμαστε ένα με το Π. Φάληρο!

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

================