ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση αποδεσμεύσεων από το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.

Μετά από μία σεζόν γεμάτη με προκλήσεις, με μεγάλες στιγμές, με την άνετη παραμονή της ομάδας μας στη Β’ εθνική και την παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ, ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ξεκινάει να χτίζει την ομάδα της νέας χρονιάς. 
 
Ο ΑΟΠΦ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους: τον Γιώργο Λιτόπουλο που σε όλες τις δύσκολες στιγμές έβγαινε μπροστά και προσπαθούσε να εμψυχώσει και να συσπειρώσει την ομάδα, τον Γιάννη Αγγελόπουλο που απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα γκαρντ της κατηγορίας, τον Γιώργο Βλασσόπουλο που όποτε χρειάστηκε επισφραγίστηκαν βρέθηκε εκεί για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, τον Κλαούντιο Χαρούνι που ήταν πάντα η ήρεμη δύναμη της ομάδας και τέλος τον Γιώργο Σταθόπουλο, ο οποίος όλη τη σεζόν ήταν σημείο αναφοράς στο γήπεδο και στα αποδυτήρια με το ήθος και τη μαχητικότητα του.
 
Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους παραπάνω αθλητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθεί κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας τους.
 
====================

Ο Α.Ο.Π.Φ. δεν είναι νίκες ή ήττες… ο Α.Ο.Π.Φ.

είναι ιστορία και κομμάτι του τόπου μας!

1926 

Είμαστε ένα με το Π. Φάληρο!

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

================