ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Βαθμό στο Πανελλήνιο ο Μάνκο, όριο για το Πανελλήνιο η Λούζη

Χωρίς να φθάσει στα γνωστά του επίπεδα απόδοσης, ο 23χρονος, Τζουλιάνο Μάνκο τερμάτισε 14ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. με 32’05”74. Παρά ταύτα, πρόσφερε ένα χρήσιμο βαθμό στον σύλλογο.

Το όριο συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα γυναικών και νέων γυναικών (Κ 23) και των Κ 20 (νεανίδων), ξεπέρασε η 19χρονη σπρίντερ, Αννα Λούζη, στην σφαιροβολία. Έριξε, στους Πανιώνιους Αγώνες, 10,81μ. και αναδείχθηκε 2η. Τα όρια πρόκρισης είναι, για μεν τα πρωταθλήματα Κ 23 και Κ 20, 10,40μ., για δε των γυναικών 10,70 και της βαθμολόγησης στα πρωταθλήματα (υπό την προϋπόθεση ότι η αθλήτρια θα καταταγεί στις 16 καλύτερες), 9,80 και 10,60μ. αντιστοίχως.

Ο Τζουλιάνο Μάνκο (αριστερά) και ο Γιώργος Σταμούλης

=====================

Ο Α.Ο.Π.Φ. δεν είναι νίκες ή ήττες… ο Α.Ο.Π.Φ.

είναι ιστορία και κομμάτι του τόπου μας!

1926 

Είμαστε ένα με το Π. Φάληρο!

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ