ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλοι στον τελικό στις 15 Μαΐου – Ο Α.Ο.Π.Φ. να φέρει την “κούπα” στο Π. Φάληρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ – Α.Ο.Π.Φ.

Η ώρα του τελικού για την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. πλησιάζει. Η ομάδα μας στις 15 Μαΐου (στις 20.00 στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ – Ιχθυόσκαλα)

στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ αντιμετωπίζει την ομάδα ΝΕ Μεγαρίδος με στόχο… να φέρει την κούπα στην πόλη του Π. Φαλήρου.

Ο 25ος Τελικός Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Κερατσινίου (Ιχθυόσκαλα) «Παντελής Νικολαΐδης», την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 20:00’
Προσωπικά ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Δημοτική Αρχή, στέλνουν μήνυμα ενίσχυσης της προσπάθειας της ομάδας για την επάνοδό της στη θέση που της αξίζει, με το βροντερό παρών όλων των Παλαιοφαληριωτών στις εξέδρες του «Παντελής Νικολαίδης», στην Ιχθυόσκαλα.

Σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε: «Φάληρο ΟΛΕ τα βλέπω όλα κίτρινα και μπλε!».

Είμαστε ένα με το Π. Φάληρο!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ