ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάρτα μέλους Α.Ο.Π.Φ. – Στήριξε τον Α.Ο.Π.Φ. και την τοπική οικονομία!

Όπου βλέπετε αυτό το σήμα στις επιχειρήσεις που επισκέπτεστε τότε αυτή η επιχείρηση στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. και προσφέρει εκπτώσεις-προσφορές στους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου όλων των τμημάτων, όλων των κατηγοριών (στίβος, κολύμβηση, τένις, βόλεϊ, υδατοσφαίριση και μπάσκετ).

Η μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ., σε αθλητικό επίπεδο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς βρίσκονται στο πλευρό μας επιχειρήσεις του τόπου μας, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο της υγείας όπως φαρμακεία και ιατρικά κέντρα.

Οι επιχειρήσεις του Π. Φαλήρου χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και στηρίζουν, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου όλων των τμημάτων (στίβος, κολύμβηση, τένις, βόλεϊ, υδατοσφαίριση και μπάσκετ) με μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές.

Ο Α.Ο.Π.Φ. δεν είναι νίκες ή ήττες… ο Α.Ο.Π.Φ.

είναι ιστορία και κομμάτι του τόπου μας!

1926 

Είμαστε ένα με το Π. Φάληρο!

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ