ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΠΦ

Αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. επισκέφθηκαν τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Α.Ο.Π.Φ.!

Η μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ., σε αθλητικό επίπεδο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς βρίσκονται στο πλευρό μας επιχειρήσεις του τόπου μας, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο της υγείας όπως φαρμακεία και ιατρικά κέντρα.

Οι επιχειρήσεις του Π. Φαλήρου χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και στηρίζουν, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου όλων των τμημάτων (στίβος, κολύμβηση, τένις, βόλεϊ, υδατοσφαίριση και μπάσκετ) με μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

*η λίστα αλλάζει – να ενημερώνεστε

Στα πλαίσια των συνεργασιών αυτών σας κάνουμε γνωστό ότι οι αθλητές μας, της υδατοσφαίρισης, από το ανδρικό τμήμα του Α.Ο.Π.Φ., επισκέφθηκαν κάποιες από τις επιχειρήσεις και το φαρμακείο που στηρίζουν τον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου:

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν το αρτοποιείο «Δεσποτικό», Τρίτωνος 84 στο Π. Φάληρο(2109846232), που στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. προσφέροντας (στους αθλητές-τριες του Ομίλου όλων των τμημάτων) καφέ(utopia) και ένα μπουκαλάκι νερό μόνο με 1.80 και ακόμη 30% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη και τον Τάσο για την φιλοξενία και φυσικά τη Δέσποινα.

 

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν το κομμωτήριο •the heads• του Γιώργου Ιωαννίδη, Ναιάδων και Αχιλλέως 54 (2109835238 – 2109850206), Π. Φάληρο, που στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. παρέχοντας υπηρεσίες με έκπτωση 20%, σε όλους τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

 

 

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν το κέντρο Natural Malaxis που στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. και προτείνει (στους αθλητές-τριες του Ομίλου όλων των τμημάτων) πακέτο τεσσάρων συνεδριών μασάζ (αθλητικό, χαλαρωτικό ή αποθεραπείας) στην τιμή μόνο των 50ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2111188744 / 6998241299 — Διεύθυνση: Αχιλλέως 55, Παλαιό Φάληρο 17562.

 

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν το φαρμακείο της κ. Σπυριδούλας Αναστασοπούλου Αχιλλέως 17-19/τηλ.: 2109821148, Π. Φάληρο, που στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. παρέχοντας τη δυνατότητα διενέργειας RAPID TEST μόνο με 7 ευρώ, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου μας!

 

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία FARMA/XRONA Αλκυόνης 68Α, Π. Φάληρο, που προσφέρουν στον Α.Ο.Π.Φ. έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές για όλους τους αθλητές-τριες του Ομίλου. Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2109814222 και παραγγελίες μέσω Facebook με ένα μήνυμα!

 

 

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Grummy Gustavo Guimarães, Ilya Shein και Άρης Καραβιώτης επισκέφθηκαν το κατάστημα «ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας» Οινοζυθεστιατόρειο, που προσφέρει μαζί με τις μοναδικές γεύσεις και έκπτωση 20%, στους αθλητές-τριες μας(του Ομίλου όλων των τμημάτων), από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός εορτών)! •Διεύθυνση Αλκυόνης 77, Παναγίτσα – Παλαιό Φάληρο (τηλέφωνο 2109851473www.tzitziras-mitziras.gr ).

 

Σημείωση: Θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις αθλητών μας από όλα τα τμήματα του Ομίλου σε όλες τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Α.Ο.Π.Φ. 

Συνεχίζουμε σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε

την οικονομική καθημερινότητα της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.Π.Φ.!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI INSTAGRAM 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

*η λίστα αλλάζει – να ενημερώνεστε