ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νέες συνεργασίες με σημαντικά οφέλη για την οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ.

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ

Καθ’όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου 2021-2022, με συντονισμένη προσπάθεια το Δ.Σ του ΑΟΠΦ θα επισυνάπτει σημαντικές συμφωνίες με εταιρείες οι οποίες θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη και υπηρεσίες στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΑΟΠΦ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη συνεργασία του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με  ένα από τα καλύτερα, πιο γνωστά και επιτυχημένα διατολογικά κέντρα των νοτίων προαστίων, το Fitness Week.

Το διατροφολογικό κέντρο Fitnessweek ιδρύθηκε από τον Αντώνη Γαλάτη το 2006. Το κέντρο απαρτίζεται από πλήρως καταρτισμένους και εξειδικεύμενους επιστήμονες στο κομμάτι της αθλητικής διατροφής και η ομάδα αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου προγράμματα διατροφής σε αγωνιστικά τμήματα αρκετών αθλημάτων, σε εθνικές ομάδες και σε επαγγελματίες αθλητές και γιατί όχι και στις οικογένειες τους.

 Ένα δυναμικό διατροφολογικό κέντρο στη καρδιά της Γλυφάδας, αφοσιωμένο στην καλύτερη διατροφή & υγεία με όλα τα μέσα. Ειδικότητα του κέντρου αποτελεί η υποστήριξη των αθλητών στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν την μυική τους μάζα, να εξισορροπήσουν τον μεταβολισμό τους με τρόπο τελείως προσωποποιημένο ανάλογα με την ηλικία τους, το άθλημα τους, τις αποδόσεις που επιδιώκουν να φτάσουν καθώς και τις ανάγκες του οργανισμού και τρόπο ζωής τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το κέντρο διαθέτει μοναδικές υπηρεσίες, χάρη στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει και που χρησιμοποιούνται από όλους τους μεγάλους αθλητές για ακριβείς μετρήσεις.

 

 

Πιο συγκεκριμένα το κέντρο διαθέτει:

Αναλυτή σύστασης σώματος

Αποτελεί μία σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο καθορισμού του σωματικού λίπους (ολικού και σπλαχνικού), της μυϊκής μάζας, των συνολικών υγρών καθώς και της οστικής μάζας και της μεταβολικής ηλικίας. Η μέτρηση γίνεται με την μέθοδο της βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας (ΒΙΑ) που βασίζεται στο γεγονός ότι οι ιστοί του σώματος άγουν το ηλεκτρικό ρεύμα. Η ανάλυση αυτή βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της επίδρασης του προγράμματος διατροφής έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην επίτευξη του τελικού στόχου.

Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού – BMR

O βασικός μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας αντιπροσωπεύει τις θερμίδες που καταναλώνει ο οργανισμός για να επιτελέσει ποικίλες ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή, η εγκεφαλική λειτουργία και ο καρδιακός ρυθμός. Επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η σύσταση σώματος (λιπώδης- μυϊκός ιστός), η ηλικία και το φύλο. Ο προσδιορισμός του μέσω εργοσπιρόμετρου (έμμεση θερμιδομετρία) καθορίζει τον μεταβολικό ρυθμό μέσω του υπολογισμού του καταναλισκόμενου οξυγόνου και αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και ακριβείς υπολογισμούς του BMR. 

 

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε:

Τηλ.: + 30 213 043 96 52

Κιν.: +30 693 418 84 29

Ιστοσελίδα: https://www.fitnessweek.gr/el

Instagram https://www.instagram.com/mr.fitnessweek/

Διεύθυνση: 23, Γρηγορίου Λαμπράκη, 16 561 Γλυφάδα.

 

 

 

Η Εταιρεία και το φαρμακείο Καραπαπάς, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρείων συμπληρωματων διατροφης SELF Nutrition (Made in Sweden), Natures Aid (Made in UK), προσφέρουν στους αθλητές μας:

  • 30% έκπτωση σε όλα τα συμπληρώματα των παραπάνω εταιρειών και  5% σε όλες τις άλλες εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:

Ιστοσελίδα: www.megaproteinstore.gr

Τηλ:210-9598706

Διεύθυνση: Ιφιγενείας 71, Καλλιθέα 176 72