ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σπουδαίες εμφανίσεις των πρωταθλητών μας κολύμβησης στο Πανευρωπαϊκό!

Έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και υψηλές διακρίσεις, στο δυσκολότερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της τελευταίας δεκαετίας, επέστρεψαν σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες από τη Βουδαπέστη, οι πρωταθλητές μας Μερετσόλιας Κωνσταντίνος, Μακρυγιάννης Βαγγέλης και Δρασίδου Μαρίλεια! Όλοι τους, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας ήταν εξαιρετικοί, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επιτυγχάνοντας σπουδαίες επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, οι οποίες οδήγησαν και σε σημαντικές διακρίσεις.

Καλύτερες εμφανίσεις των πρωταθλητών μας:

Ο Κώστας Μερετσόλιας στα 4Χ100μ. Μικτή Ομαδική κολυμπώντας το πρόσθιο ήταν εντυπωσιακός επιτυγχάνοντας 1.00.01, έγινε ο γρηγορότερος Έλληνας κολυμβητής όλων των εποχών στα 100μ. Πρόσθιο και παραλίγο να σπάσει το φράγμα του 1.00″.00 στο αγώνισμα (μόλις για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου). Αν η Ελληνική ομάδα είχε αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Τώρα, πρόκειται να τη διεκδικήσουν στη διεθνή συνάντηση με την επωνυμία “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, που θα διεξαχθεί 28-30.5.2021 στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, παρότι ήταν τραυματίας (αγωνίστηκε με θλάση στους μεσοπλεύριους), κολυμπώντας πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και στο ολυμπιακό όριο, στο αγώνισμα των 100μ. Ύπτιο, προκρίθηκε στους ημιτελικούς και κατέλαβε τελικά τη 11η θέση στο αγώνισμα! Τον Ιούνιο θα διεκδικήσει ξανά την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, με πολύ καλές πιθανότητες.

Η Μαρίλεια Δρασίδου, πέτυχε ατομικά ρεκόρ τόσο στα 100μ. Πρόσθιο όσο και στα 50μ. Πρόσθιο, όπου κατετάγη 18η, χάνοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου, ενώ για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου δεν έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι και για τους τρεις (3) πρωταθλητές της ομάδας μας, ήταν η πρώτη τους εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών.

Ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΑΟΠΦ, οι έφοροι, οι προπονητές και οι κολυμβητές-τριες της ομάδας μας, θα ήθελαν να εκφράσουν την υπερηφάνεια και τον θαυμασμό τους, στους κολυμβητές-τριες της ομάδας μας Άλκη Κυνηγάκη, Κώστα Μερετσόλια, Βαγγέλη Μακρυγιάννη και Μαρίλεια Δρασίδου και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους! Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ τους εύχεται ακόμα καλύτερη συνέχεια και υψηλότερες διακρίσεις στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

****Στους ακόλουθους συνδέσμους αθλητικών site και στα social media της ομάδας μας μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τις επιτυχίες τους, τις επικείμενες συμμετοχές και αποτελέσματα:

https://www.facebook.com/palaiofaliro.swimmingteam

http://www.instagram.com/aopfswimmingteam/

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Archives – SPORTSFEED