ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Προετοιμασία ενόψει των Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών Αγώνων της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ελλάδας

Την Αλεξανδρούπολη και το κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» επέλεξαν για την προετοιμασία τους ενόψει των Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών Αγώνων αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ελλάδας.
 
Ο Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, καθώς και οι υψηλού επιπέδου αθλητές μας Άλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας, βρίσκονται από στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, εντατικοποιώντας τις προπονήσεις τους και στοχεύοντας στις υψηλότερες των διακρίσεων.
 
Στόχος τους οι διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθούν τον Μάιο στη Βουδαπέστη και φυσικά στους Ολυμπιακούς που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο. Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΚΟΕ, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Τάσος Καράμπελας και Παναγιώτης Βελέντζας.
 
Τόσο οι αθλητές όσο και ο κ. Βελέντζας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, με τον Απόστολο Χρήστου να αναφέρεται στην πισίνα ως «την καλύτερη, πλέον, στην Ελλάδα».
«Τα παιδιά αυτά είναι οι μικροί καινούργιοι ήρωες που θέλουμε να αναδείξουμε ως ομοσπονδία, είναι αθλητές που ανήκουν στην αφρόκρεμα του αθλήματος παγκοσμίως» σημείωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Λεωνίδας Αθανασιάδης.
 
Α.Ο.Π.Φ.: Μια κολυμβήτρια και τρεις κολυμβητές του συλλόγου μας (Α.Ο.Π.Φ.) συμπεριλαμβάνονται στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Α/Γ που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 16-23/5/ 2021.
 
Πρόκειται για τη Μαριλεια Δρασιδου, τον Βαγγελη Μακρυγιαννη, Κώστα Μερετσολια και τον Αλκη Κυνηγάκη(ανοιχτή θάλασσα). Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους!