ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Δυναμικό ξεκίνημα για τα τμήματα του Α.Ο.Π.Φ. – Το Σαββατοκύριακο ρίχνονται στη μάχη των πρωταθλημάτων μπάσκετ και πόλο

Η νέα αθλητική σεζόν ξεκίνησε για τα αθλητικά τμήμα του Α.Ο.Π.Φ. με το δεξί. Αυτό το Σαββατοκύριακο ρίχνονται στη μάχη των πρωταθλημάτων το τμήμα της υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής ανδρών και το τμήμα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. 

Υδατοσφαίριση: Σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 19:30 η ομάδα υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. είναι πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Πρώτος αντίπαλος για τους άνδρες του Παλαιού Φαλήρου η ομάδα της ΑΕΚ. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Ρέστειο Κολυμβητήριο. 

Μπάσκετ: Αύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 17:00 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα της Β εθνικής . Πρώτος αντίπαλος για τους άνδρες του Παλαιού Φαλήρου η ομάδα του Πρωτέα Βούλας. Ο αγώνας θα γίνει στο “Σοφία Μπεφόν”. 
 
Τένις: Με το δεξί έγινε η αρχή και στο τένις του Α.Ο.Π.Φ. το προηγούμενο διάστημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στο Ε3 ομοσπονδιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης! Είναι η πρώτη φορά που ο αθλητικός όμιλος Παλαιού Φαλήρου πήρε μέρος σε ένα τέτοιο τουρνουά, με τόσες πολλές συμμετοχές παιδιών!
 
Βόλεϊ: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. στο κύπελλο νικώντας την ομάδα των Αγίων Ανάργυρων 0-3 σετ ενώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο κύπελλο νικώντας και τον Α.Σ Αφροδίτης επίσης με 0-3 σετ στο γήπεδο Σαλπεας. 
 
Στίβος: Η νέα προπονητική περίοδος στον στίβο άρχισε ευοίωνα για το τμήμα του ΑΟΠΦ για δύο λόγους: *Είναι μεγάλη η προσέλευση παιδιών. *Η αγωνιστική περίοδος του 2020 ολοκληρώθηκε σχετικά πρόσφατα με διακρίσεις και άλλα ελπιδοφόρα αποτελέσματα. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
 
Κολύμβηση: Μεγάλες επιτυχίες του Α.Ο.Π.Φ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων αποστάσεων που διεξήχθη 12-13.9.2020 στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
 
 

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ.