ΒΟΛΕΪ

Νέες συνεργασίες στο γυναικείο βόλεϊ του Α.Ο.Π.Φ.!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Κατερίνα Φαρμακη .
 

Η Θεσσαλονικιά τεχνικός έχει διατελέσει στο παρελθόν ως υπεύθυνη αναπτυξιακών στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (1992-2002) στα τμήματα των Νεανιδων, Κορασιδων Α και Παγκορασιδων Α .
Έχει διατελέσει επίσης προπονήτρια στην Ευρυαλη Γλυφάδας ,Δάφνη Αγιου Δημητρίου, Γ.Σ Ηλιούπολης με διακρίσεις στα final 4 και συμμετοχή σε πανελλήνια. Επίσης έχει διατελέσει προπονήτρια στα κλιμάκια της προ εθνικής ως ΠΟΠ περιφερειακή ομοσπονδιακή προπονήτρια. Για την συνεργασία με την ομάδα του Φαλήρου η Κατερίνα Φαρμακη δήλωσε:
 
“Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία με ενα τόσο ιστορικό σωματείο που στο χωρο του βόλεϊ ηταν απο τα πρώτα σωματεία που ανέδειξαν το άθλημα μας, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον πρόεδρο Νίκο Δέτση για την εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσουμε ολοι μαζι για το καλύτερο αποτέλεσμα, και με αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β εθνικής που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική την ερχόμενη σεζον. Εύχομαι υγεία σε ολες τις αθλήτριες χωρις απρόοπτα..!
 
————————————————
 
Ο Α.Ο.Π.Φ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Παναγιώτα Βόμβα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

 
Η 19χρονη Ναξιώτισσα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της με την ομάδα του Πανναξιακού έως το 2019 έχοντας στο ενεργητικό της την άνοδο και την συμμετοχή της ομάδας στην Α1, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
 
Για την έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΟΠΦ , η Παναγιώτα Βόμβα δήλωσε:
“Ευχαριστώ πολύ την προπονήτρια και το Δ.Σ. του Συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. Είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος σύλλογος με στόχους και οράματα . Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη Υγεία και στην ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει.”
 
—————————————-
 
Ο Α.Ο.Π.Φ Και το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Καρακιτσου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
 
Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ολυμπιάδα Πατρών 2006- 2011 ως κεντρικός όπου και στέφθηκαν με την ομάδα των παγκορασίδων πρωταθλήτριες Πελοπόννησου 2006-2007. Την επόμενη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου στην Α2 κατηγορία. Ενω την σεζόν 2008-2009 στην Β Εθνική κατηγορία , και την σεζόν 2009-2011 η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Πελλοπόνησου. Συνέχισε και σε άλλες ομάδες όπως και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ν. Σμύρνης στην Α1 κατηγορία την σεζόν 2011-2012.
 
Την επόμενη αγωνιστική χρόνια 2012-2013 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηλυσιακού όπου και κατέκτησαν την 2 θέση στην Α2 κατηγορία. Την Σεζόν 2013-2014 ταξίδεψε μέχρι την Γαλλία όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Avignon οπου μετά από μπαράζ ανέβηκε στην εθνική κατηγορία της Γαλλίας. Τις σεζόν 2014-2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΟΝΑ στην Β εθνική όπου και κατάφεραν να προκριθούν και τις δυο σεζόν στο Final 4.
 
Την Σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε με την ομάδα του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
Ενώ τις σεζόν 2017-2020 αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.
 
Για την συνεργασία με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου η αθλήτρια Ελένη Καρακιτσου δήλωσε:
“Ευχαριστώ τον Α.Ο.Π.Φ. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εύχομαι να έχουμε μια δυνατή χρόνια γεμάτη επιτυχίες και πάνω απ’όλα υγεία! Έχουμε μια δυνατή ομάδα που πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.”
 
———————————————–
 
Ο Α.Ο.Π.Φ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Γούλα Ειρήνη για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.
 
 
 
Η Ειρήνη Γούλα είναι εγγεγραμμένη στην ομάδα ΑΟΝ Αργυρούπολης από το 2009. Έχει αγωνιστεί στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του συλλόγου και είναι βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας από το 2016. Μάλιστα, κατά την περίοδο 2018-2019 συνέβαλε στην κατάκτηση της ανόδου της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Η 22χρονη αθλήτρια την περσινή χρονιά ως αρχηγός αγωνίστηκε με την ομάδα της στην Α2.
 
 
Για την έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΟΠΦ , η Ειρήνη Γούλα δήλωσε :
“Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του ΑΟΠΦ και τον Πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Δέτση και είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ μαζί τους τη νέα χρονιά. Εύχομαι να είναι μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα, διότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και η ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της.”
 
—————————————-
 
Ο Α.Ο.Π.Φ και το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Χρυσαννα Βλαχου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
 
 
Ξεκίνησε το 2011 από τις ακαδημίες του Ηλυσιακόυ και έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2015. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ένωση Βύρωνα με την οποία την σεζόν 2016-2017 συνέβαλε στην άνοδο στην Α2 κατηγορία. Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην ομαδα του ΑΚ Ζωγράφου , ενώ την σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης Βύρωνα.
 
Για την συνεργασία με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου η αθλήτρια Χρυσαννα Βλαχου δήλωσε :
“Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του ΑΟΠΦ, τον πρόεδρο κύριο Δέτση και την προπονήτρια κυρία Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια υγιής και άκρως επιτυχημένη χρόνια!”