ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ στο προπονητικό δυναμικό του κολυμβητικού τμήματος του Α.Ο.Π.Φ.

Ο σύλλογος μας στα πλαίσια περαιτέρω ενδυνάμωσης του έμψυχου προπονητικού της δυναμικού, μετά και τις επιτυχίες ιδιαίτερα της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την ανάθεση προπονητικών καθηκόντων στον ιδιαίτερα καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή κολύμβησης, Μάρκο Μανταλούφα, ο οποίος θα συνδράμει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κολυμβητικού τμήματος, δίπλα στον τεχνικό διευθυντή/συν-αρχιπροπονητή Βαγγέλη Κοζομπόλη και στον συν-αρχιπροπονητή Στέργιο Γιαννούτσο.

Ο Μάρκος Μανταλούφας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας και έχει διδάξει για πολλά χρόνια στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, στην ειδικότητα κολύμβησης.

 Έχει διατελέσει προπονητής σε σημαντικές μεγάλες ομάδες, όπως μεταξύ άλλων, στον Ηλυσιακό. Α.Ο, Πανελλήνιο.Γ.Σ, Ποσειδώνα Ιλισίων & Νίκη Βόλου. Από «τα χέρια του» έχουν περάσει μεγάλοι κολυμβητές με πανελλήνια/βαλκανικά ρεκόρ και συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά/παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει στο ενεργητικό πλούσια κοινωνική δράση. Στο σύλλογο μας είχε προπονητική παρουσία, πριν χρόνια, ενώ το 1996 είχε διοργανώσει στο Φάληρο τους πρώτους στην Ελλάδα αγώνες κολύμβησης βετεράνων, τα Ρέστεια. 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε δέσμη μεσοπρόθεσμων μέτρων, των τελευταίων δύο χρόνων, με σκοπό την ενίσχυση και καλύτερη οργάνωση του κολυμβητικού τμήματος και τη βελτίωση του στο αθλητικό αλλά και στο αγωνιστικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τον ποιοτικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό.    

Ευχόμαστε στο Μάρκο Μανταλούφα καλή επιτυχία στο έργο του, πλαισιωμένος με τους ήδη καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές της ομάδας μας και την αμέριστη στήριξη της διοίκησης.

 

03.9.2019

Νίκος Δέτσης

Γενικός αρχηγός/έφορος του κολυμβητικού τμήματος 

& Πρόεδρος του Δ.Σ