ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πρωτιά Άλκη Κυνηγάκη στον 4ο αγώνα της σειράς LEN OPEN WATER CUP 2019!

Ο Άλκης Κυνηγάκης πήρε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο open water της Οχρίδας στον προτελευταίο αγώνα της σειράς και έδειξε ότι είναι πολύ καλή κατάσταση σε όλες τις μεγάλες αποστάσεις μετά τα 800 και τα 1.500 μέτρα.

 

LEN OPEN WATER CUP 2019 – LEG 4 OHRID (Republic of North Macedonia) 18.8.2019

1η θέση με εξαιρετική εμφάνιση για τον Άλκη Κυνηγάκη, στον 4ο αγώνα της σειράς LEN OPEN WATER CUP 2019, που διεξήχθη 18.8.2019 στην λίμνη της Οχρίδας. Πολύ καλή παρουσία και από τον έτερο Έλληνα κολυμβητή Αστέριο Δαλδόγιαννη, που κατετάγη 8ος στην ίδια διοργάνωση.

*Σύνοδος – προπονητής: Γιώργος Μιχαλόπουλος (συνεργάτης του Β. Κοζομπόλη)

Δήλωση Άλκη Κυνηγάκη:

“Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Έχω ανάγκη από αγώνες με υψηλό επίπεδο, ώστε αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία που θα μου επιτρέψει να διαχειρίζομαι σωστά τις δυνάμεις μου και να επιτυγχάνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα. 

Χαίρομαι πολύ που ολοκληρώθηκε με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα η φετινή σεζόν. Ήρθε η ώρα για ξεκούραση και αναπλήρωση δυνάμεων, έτσι ώστε να μπορέσω να δουλέψω όπως πρέπει τη νέα σεζόν με τον προπονητή μου Βαγγέλη Κοζομπόλη, για την επίτευξη του επόμενου μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο.”

 

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Άλκης Κυνηγάκης έδειξε φέτος ότι  έχει λαμπρό μέλλον στις μεγάλες αποστάσεις. 

*Συγχαρητήρια στον αθλητής μας και καλή συνέχεια!