ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Άλμα κορυφής για τα “δελφίνια” του Α.Ο.Π.Φ. στο “Ακρόπολις Grand Prix”

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές-τριες της ομάδας του Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ στη μεγάλη διεθνή συνάντηση «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Grand Prix» που διεξήχθη 17-19.5.2019 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

Τα 19 «δελφίνια» του Α.Ο.Π.Φ που συμμετείχαν, εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις που πέτυχαν, στην σημαντικότερη διεθνή διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα τις τελευταίες τρεις (3) δεκαετίες, με συμμετοχή του συνόλου των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητώντριων, αλλά και ξένων (φέτος συμμετείχαν κάποιοι σπουδαίοι Ιταλοί κολυμβητές-τριες, καθώς και η Εθνική ομάδα της Τουρκίας).

Οι Γεωργαράκης Γιάννης, Μερετσόλιας Κώστας, η 16χρονη Λύρα Ανθή και Κυνηγάκης Άλκης, πραγματικά «έκλεψαν την παράσταση» κατακτώντας 4 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο (3η θέση στον πίνακα των μεταλλίων), επιτυγχάνοντας πολύ σπουδαίες επιδόσεις, που τους έχουν φέρει πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2019.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κηρύκου Μαρία, Αντωνίου Σπύρος, Ντάλλα Όλγα, Ζαμαρία Αγγελική και Κρανιάς Σπύρος οι οποίοι έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους, συμμετέχοντας σε οκτώ (8) ακόμα τελικούς (συνολικά 15), αγγίζοντας σε αρκετούς από αυτούς το μετάλλιο!

Τέλος, πολύ καλή παρουσία με αρκετά ατομικά ρεκόρ και ανταγωνιστικές επιδόσεις είχαν και οι Παπαμανωλοπούλου Εριέτα, Κυριακοπούλου Γεωργία, Κρανιάς Ηλίας, ο Μεσίσκλης Γιωργος, η Νικολοπούλου Κων/να, ο Κόκκινος Γιάννης, η Πεολίδου Θεοδώρα και οι μικρότερες σε ηλικία Νταλίπη Άρια, Σιδερή Μαρία και η 14χρονη Καραθάνου Φωτεινή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μερετσόλιας Κωνσταντίνος, πέτυχε το σχετικό όριο ένταξης στην Προεθνική ομάδα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των κολυμβητώντριων του ΑΟΠΦ που το έχουν καταφέρει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στους πέντε (5).

Η μεγάλη αγωνιστική άνοδος της ομάδας και η μέχρι τώρα πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί, γεμίζει υπερηφάνεια και χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Α.Ο.Π.Φ., πιστοποιώντας με πολύ εμφατικό τρόπο το εξαιρετικό έργο των προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων (Β.
Κοζομπόλης, Στ. Γιαννούτσος, Π. Αίσωπος, Α. Μυλωνόπουλος, Α. Χωριανοπούλου, Α. Μπατής, Α. Πάστρα).

Πολλά συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του Δ.Σ και γενικό αρχηγό του τμήματος κολύμβησης Νίκο Δέτση, τη Διοίκηση και ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ στους αθλητέςτριες και τους προπονητές τους και ευχές για ακόμα καλύτερη συνέχεια!